dissabte, 1 de novembre del 2008

Motocross Social Sant Celoni 4º proba


























Bona tarda;

Aquest matí hem matinat, i cap a les set ja marxavem en direccio nord a disputar una cursa de resistència a Banyoles. A l'alçada de Sant Celoni el Matí Robert ens ha anunciat que la cursa quedava suspesa, i llavors hem decidit anar a Sant Celoni, a veure si es corria la cursa del Social del Motoclub, tot i l'aiguat que descarregava en aquells moments.

Sota una tormenta molt forta, i després de moltes deliberacions, s'ha decidit que es corria la cursa, i ens hem preparat per fer-ho. Amb la presència del Marc Hernàndez i l'Angel Perales, hi havia emoció i caldria anar fins i ràpids.

Els entrenaments s'han fet sota una intensa pluja, sobre un circut molt fangós i embassat. El Pol ha fet el 2on millor temps, darrera el Marc.

A la primera màniga el Pol ha sortit 4art, però ben aviat s'ha situat 2on darrera el Marc Hernàndez. A mitja cursa, el Marc ha patit una forta caiguda en sortir recte del peralte de la recta principal. Llavors en Pol s'ha situat primer i ha dominat la cursa amb comoditat, deixant el segon molt lluny, quasi a una volta de distància. Quan li he tret el casc al Pol estava plorant del mal que li feien els ulls, ja que ha fet mitja cursa sense ulleres.

A la segona màniga el Pol ha surtit millor, però a la segona corva ha anat per terra, quedant relegat a la darrera posició, lluny del grup de pilots de davant. LLavors ha començat a remuntar, fins a la segona posició. Ha anat rodant a bon ritme, fins que el Marc ha caigut degut a una mala senyalització dels banderes, quan hi havia un nen caigut en un salt. Llavors el Pol s'ha situat primer i ha anat agafant distància. A punt d'acabar el Pol ha tornat a caure, però s'ha aixecat i ha aconseguit acabar primer. Ha rodat tota la cursa sense ulleres i li feia molt de mal els ulls.



A la general, primer el Pol, segon el Daniel Tell, molt regular tot el dia i sense caigudes, i tercer l'Eduard López. Mal dia pel Marc i per l'Angel Perales, que no han pogut treure res de bo d'un dia de curses molt difícil, que ha posat a prova nens i pares.


Felicitem al Daniel Tell que s´ha merescut el podi, i ha fet dues grans mànigues.
Be amics, demà a entrenar. On? Qui sap...

Bona tarda;

Roger