dissabte, 15 de novembre del 2008

Solo Moto OFFROAD 2008













Video: http://www.youtube.com/watch?v=OTzYjDxRr3A


Bona nit;
Avui hem anat a passar el dia a Castelloli, on tenia lloc una nova edició del Solo Moto Off Road Festival. Aquest cop hi hem anat sense motos, acompanyats pel Quim pare. Allà ens hem trobat als amics Braqué (pare i fill), Perales, Hernandez i Ubach.
Hem visitat la zona comercial, vist l'exhibició de trial i la Trialera Diabòlica. Allà hem estat força estona veient patir de valent a intrèpids endureros, que les han passat magres per arribar al final. Era molt i molt dura, i tant els pilots, com les motos han passat serioses dificultats. Alguna que altra haura de passar pel mecànic a fer xapa, o inclús motor...
Després hem anat a veure el circuit de MX on demà s'hi disputarà la darrera prova del Campionat de Catalunya de l'especialitat. El Pol hi correrà, i s´hi juga bastant.
El circuit es de nova construcció i no ens ha agradat massa, ja que està pensat per a motos mes grans de 65cc i els salts son massa llargs per poder-se fer. Apart és un circuit massa ràpid, i li falta algun que altre salt.
Be amics, a sopar i dormir que a les 6 sonarà el despertador....quina mandra!!!!!!!!
Fins demà;
Roger