dilluns, 17 de novembre del 2008

Motocross de Castelloli




















Video_ http://www.youtube.com/watch?v=6FNNylj1bkw


Bona nit;
Ahir al matí es va disputar la darrera prova del Campionat de Catalunya de Motocross al nou circuit del Parcmotor de Castelloli. Com ja haviem avançat aquesta prova determinava la classificació final de les 3 primeres posicions, que es disputaven el Quim i el Simeo (les dues primeres) i l'Angel, l'Enric i el Pol la tercera.

El circuit, de nova creació, no va cumplir les expectatives creades. Era ràpid, pensat per a motos de major cilindrada, amb un terreny sobreposat ple de pedres i enderrocs, que el feien perillos, i que es va deteriorar molt amb el pas de les motos de MX2 i MX3. Apart el van regar molt tota la nit, i a primera hora estava fangós i relliscós, fet que va provocar el primer ensurt pel Pol.

Als entrenaments cronometrats el Pol va intentar empalmar el salt doble i va caure de front, sense massa consequència final. De tota manera va baixar molt el seu rendiment a partir d'aquell moment, i no es va tornar a trobar be sobre la moto en la resta del dia.


A la primera màniga el Pol va sortir malament, ja que va ser tancat per alguns pilots, quedant atrapat al exterior, en posicions enderrerides. I el que va faltar aquest cop es la força per recuperar. I mes encara quan va tornar a caure, i va remuntar avançant el Marc Mestre i l'Angel Perles fins quedar situat darrera el Marc Robert, incapaç d'avançar-lo durant mes de dues voltes.


Al final el Pol 8è, darrera el Marc Robert i l'Enric, que li marxava una mica més lluny cap al 3er lloc final. L'altre rival, l'Angel, va caure molt i massa i va quedar molt mes enderrerit. No s'hi va trobar tampoc a gust en aquest tipus de terreny el ràpid pilot de Premià.

La primera màniga va ser vençuda pel Quim Ruiz, que d'questa manera es coronava CAMPIO DE CATALUNYA de forma matemàtica. Darrera seu el Simeó, no va poder atrapar-lo, tot i el gran nivell de pilotatge que va exhibir. Tercer lloc pel Marc Hernàndez, que amb un pilotatge molt efectiu, va trobar-se en terra de ningú, i va tindre una cursa prou plàcida.


A la segona màniga el Pol va sortir primer, però al final de la recta el va avançar com 2 cohets el Quim i el Simeó que venien per fora. I per s fos poc, per errors greus alhora d'escollir la traçada, abans d'acabar la primera volta el van avançar altres pilots Per postres la moto se li va parar en una corva (ja li ha passat altres cops). I llavors tornem´hi, a lluitar primer amb el Marc Robert, i després, venint de darrera com un autèntic tiro, amb el Nil Pons. De tota manera no varen poder avançar-lo i va quedar 7è d'aquesta màniga.

Va guanyar novament el Quim que ja no tenia res a perdre i corria sense pressió, i que li va treure mes de 30 segons al Simeó, suposo que ja corrent sense la motivació del primer lloc. Tercer novament el Marc Hernàndez i 4art l'Enric, que d'aquesta manera aconseguia el 3er lloc del Campionat de Catalunya, per davant del Pol.

Atenció al Nil Pons, que marcava la 2ª millor volta ràpida molt aprop del temps del Quim. L'any que ve serà un gran rival per l'Enric, i no m'agradaria haver de lluitar contra ells...


Be doncs, 7ens a la general final de la cursa. Un xic tristos i decebuts varem marxar cap a Barcelona a veure l'Enduro Indoor. Allà se'ns va passar el "disgust", ......i avui ja ni ens en recordem (es lo bo que te el temps, no?). Sabiem (i havia avisat) que l'Enric és un gran pilot, que no falla massa, i que l'any que ve serà el gran dominador de l'especialitat, amb permís de la resta, es clar.

FELICITATS ENRIC per la gran segona part de temporada!!!!!!!!!Segueix així...

El Pol canviarà de categoria (sort!!), ja que a sobre la 65 ja no hi cap, i es troba mes a gust sobre la nova 85. Aviat començarem a competir....segurament aquest cap de setmana a Calonge...us animeu???

Fins aviat, gassss i ànims Polete.

Roger