diumenge, 23 de novembre del 2008

MX de Calonge






























Bona tarda;

Tal com anunciàvem dies enrera, avui hem anat a córrer una cursa de Motocross a Calonge, vila situada entre Palamós i Platja d'Aro, dintre dels actes de la festa Major. EL Moto Club Gavarres ha preparat un llarg circuit en un camp planer, amb 5 salts de poca dificultat, i mes semblant a una cursa americana que a un motocross convencional. De tota manera ha resultat molt divertit, i tots els pilots ho han passat molt be.

Avui corriem a la categoria de 85 cc, un cop ja quasi acabada la temporada amb la 65 cc. Preparem la nova temporada, i ens ho hem pres com un entrenament molt interessant, apart de poder medir el nostre potencial actual inicial, amb el de grans pilots de la categoria com el Gerard Garcia-Guell, en Lluis Riera i en Nil Bussot. També hi participaven el Quim Ruiz, l'Oriol Oliva, el Jordi Braque (Tambe iniciant-se en la nova categoria), i altres pilots que no coneixiem.
A la primera màniga el Pol ha començat poc a poc, agafant ràpid el to de la nova KTM85, i darrera l'Oriol Oliva anava 6è i molt còmode, i cada cop més ràpid. Però de cop la moto ha començat a derrapar massa, i és que anava punxat de darrera. Ha intentat continuar un parell de voltes, però l´he fet plegar per intentar reparar la moto per la 2º màniga.

L'amic Jordi Braqué m'ha ajudat molt a fer-ho, i hem aconseguit reparar la punxada just a temps per sortir la 2º màniga.

En aquesta segona cursa en Pol s´ha tornat a situar 6è, però una inoportuna caiguda ha fet que perdés de vista el 5è (Oriol Oliva), i no ha aconseguit tornar-hi a contactar. S´ha mantingut, i acabat, 6è. A la darrera volta ha estat doblat pel Gerard Garcia, i sobre la darrera recta, pel Lluis Riera (primer i segon finals). Tercer ha estat un rapidíssim Quim Ruiz, que s´ha beneficiat de la caiguda del Nil Bussot, i ha mantingut un alt nivell, per acabar 3er a la general.

A la categoria de 65 hi havia el bo i millor de la mateixa, de cara a la propera temporada: El Roger Oliver (líder molta estona fins que ha caigut), l'Enric Francisco (que també ha caigut però ha estat molt fort tot el dia amb la nova KTM65 2009 de sèrie), el Marc Hernàndez (de menys a més tot el dia), i el Nil Pons (rapidíssim...ull al Nil aquesta temporada). L'Angel Perales ha caigut massa, quan havia remuntat molt després d'una mala sortida, i s´havia situat 2on. Mala sort avui per l'Angel.

Al final de les dues disputadíssimes i emocionants curses, primer l'Enric, segon el Nil Pons i tercer el Marc Hernàndez.

En resum: bones sensacions sobre la KTM85 de rodes petites, tot i que haurem d'entrenar fort aquest hivern...i segon,.... sort que canviem de categoria, ja que aquests vailets que pujen van molt forts,.... veurem grans curses!
Be amics, aquesta setmana posarem les màquines de 65 a punt,i diumenge cap a Porqueres, a córrer la cursa americana, segurament en 2 categories. Dissabte es disputa el Motocross de Montornes, organitzada pels amics del Moto Club 3 Turons. Serà un èxit, com tot el que preparen, n'estem segurs. Intentarem anar-hi tot i que per motius de feina la cosa està difícil.

Bona setmana!!!

Pol i Roger