dissabte, 1 de maig del 2010

Avui la Claudia ha anat amb moto


Avui la Claudia ha fet el bateig amb la moto. Ja fa dies que la tenim a casa, i la Claudia no parava de demanar que la portés a rodar. Així que avui, un cop varem decidir que no aniriem als endurets (al menys fins que canviin les coses), hem carregat la KTM SX50 i em anat a buscar un camp on probar-la.

Com que no trobàvem res aprop de casa hem decidit anar al camp on fa uns 6-7 anys el Pol va agafar la moto per primer cop. Sabiem que allà ningú ens diria res, i ja amb el Pol varem veure que no tenia cap perill per iniciar-se amb la moto..

Cap a les 12 ja erem al camp, a la carretera de Sant Celoni a Campins. El terreny es d'herba curta, cosa que dona tranquilitat front eventuals caigudes.

Ha rodat quasi 30 minuts, amb mi al costat tota l'estona. Al principi l'agafava, i poc a poc l'he anat deixant. Tantsols un parell de cops hem patit una mica, i és que aquesta moto està preparada per curses, i quan obres gas a fons surt com un tiro. Quan això ha passat ha anat per terra, patint rascades sense importància.

Ho hem passat molt be. Aviat estarà penjat el video que feia el Pol mentre la Claudia aprenia a conduir, i el seu pare es cansava com un ruc corrent al seu costat.

Be, ara ja estem preparant les coses per dema. Haurem de matinar (sobre les 6 del mati) per encaminar-nos cap Figueres on s´hi disputa una nova cusrsa del Campionat de Catalunya de Motocross MX85. La Cuchu està preparada, amb el Holshot col.locat per mirar de millorar les sortides. També hem arreglat temes del escape, que faran que el so de la moto sigui millor.

A les 8 inicien les verificacions i hi haurem de ser ben aviat. La tieta Berta ens hi espera!!! Ja us explicarem;

Roger

1 comentari:

Unknown ha dit...

Vingaaaaaaaaaa, on es aquest video???? Que ja tinc ganes de veure a la futura campiona d'Espanya de Motocross, jijiji.... Roger, PREPARA LA BUTXACA un cop més!!!!

Berta