dissabte, 22 d’octubre del 2011

KTM 125 SX


Bona nit;

Ja tornem a ser aquí...no haviem marxat del tot, però el fet de no tenir moto feia que ens haguéssim desconnectat una mica.

En aquest impas hem pogut assistir a la darrera proba del Campionat d'ESpaña de Motocross a la categoria  MX Promesas, on el Pol prenia part fins l'aturada comentada. La proba es va dur a terme a Castellolí, i ens ho varem passar molt be veient lo ràpids que van els nostres, i l'alt nivell d'alguns pilots de fora. Hi havia baixes significatives: Zaragoza, Larrañaga, Garcia Bordonado, Quim Ruiz o Marc Hernàndez entre altres. De tota manera la cursa no va defraudar a ningú i varem veure 2 mànigues molt entretingudes, amb un Kiku esplèndid i regular, i un Nil fortíssim penalitzat per les caigudes.


Com ja sabieu varem vendre fa uns mesos la Suzuki, i desde llavors buscàvem una 125 cc que ens agradés, i fos barata. Quan ja teniem mig lligada una KTM 150 SX maquíssima, va sortir la moto que us presentem, que havia estat propietat del Josep Alfonso d'Alacant. Aquest jove pilot havia estat rival del Pol l'any passat al nacional, i ens manteniem en contacte via Facebook.

Així es com se'ns va presentar una oportunitat inmillorable de tenir una gran màquina ben aviat...i ahir a la nit el Pol em va acompanyar a València a buscar-la....7 horetes de cotxe per tornar a gaudir de l'olor de benzina.


I avui la volia probar si o si....i a falta de circuits oberts aprop de casa, hem anat a Alella on n'hi ha un de "pirata" que ha fet el fet. El Pol ha pogut rodar una estona, sense grans pretensions (el circuit està destrossat), però ha servit per veure la gran potència de la nova màquina i treure el "mono" que el pilot duia a sobre.


Inclus ha tingut temps de fotre's de cap en una corva, en trepitjar una pinya...pero no ha estat res. Per la tarda ha anat a jugar a futbol (ja varem explicar que ha tornat al mon de la pilota) i ha firmat 4 dels 20 gols que li han endossat al La Llantia de Mataró.

Demà pujarem a Figueres a veure els amics Robert, que corren de ben segur a la categoria Sots 19, la proba del Campionat de Catalunya al circuit dels Arcs. Farem alguna foto, i prendrem mides de la categoria on ben aviat veurem al Pol#79.

Fins ben aviat, torneu a reengarxar-vos al Blog, que ha resucitat!!!

Gasss

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora,se us trobava a faltar, diumenge endurada a Manresa, ens hi veurem???