dilluns, 17 d’agost del 2009

Enduro Extrema La Bisbal

Bona tarda;

Aquest cap de setmana ha estat molt intens, i per tant he decidit troçejar-lo alhora de penjar noticies al Blog per evitar saturar a ningú. Tot va començar el dijous, quan a mitja tarda varem marxar cap a Ca la Bet, a Cornella de Terri, per passar-hi uns dies amb la companyia de la resta de pilots i pares del Team ITCA.

L'objectiu era passar-hi uns dies de descans, i entrenar una mica al circuit de MX que havien preparat el Quim i el Martí.

Dissabte per la tarda es va disputar a La Bisbal d'Empordà la 3era edició del Enduro Extrem.

Atrets per la participació dels campions del mon, Oriol Mena i Ivan Cervantes, i degut a que hi estàvem molt aprop, vaig decidir anar-lo a veure, acompanyat pels germans Braqué, el Quim i com no, el Pol, a qui agrada molt aquest tipus de proves. Allà hi varem trobar amics del mon de les curses de nens: la familia Pons al complert, a qui ens feia il.lusió de veure de nou ja que des de el Masterkids no en sabiem res, el Miquel de GICOM, el Marcel amb el Gerard Garcia, i molts mes coneguts..

No hi va faltar l'amic Jaume Gomà, de Cat-MotoR, a qui li vaig fer una foto,ja que tant en quant també ha de sortir-hi, no?

La cursa estava composada de tres grups, amb 3 mànigues per grup: Juvenils, Senior i Senior A. En aquest darrer grup varem poder gaudir d'un excepcional nivell de pilotatge dels mundialistes Oriol Mena...

i com no, Ivan Cervantes.

També hi eren presents nombrosos pilots del mon del trial: entre ells en Takahisa Fujinami, ex-campió del mon...

i el Dani Gibert, amb una BMW, qua anava super-be, apretant de valent l'Oriol Mena (quasi res).

Potser no va ser tant espectacular, pero si molt emocionant, veure les altres curses. En aquestes, amb pilots molt bons del Campionat Catala, es va poder demostrar la duresa de la prova, i ho van passar molt malament per completar les 4 voltes de que constava cada màniga.

A la fi, al Grup Senior A, al podi l'Oriol, l'Ivan i el Dani Gibert.


i l'escuderia Cop de Gas a fer lliurament d'un record al Oriol Mena pel seu recent Campionat del Mon Junior d'Enduro.



Va ser una gran tarda de motor, que va anar seguida del Motorshow de Banyoles, que ja us explicaré en una propera entrada.

Bona setmana, i a patir calor, que és el que toca en aquestes dates.

Pol i Roger