dimarts, 11 d’agost del 2009

Ca la Bet: preparació del cap de setmana

Ca la Bet es una finca de Turisme Rural, propietat del Marc Torrent, situada a mig camí entre les poblacions gironines de Cornella de Terri i Medinya. La finca es composa d'una masia bastant gran, amb dues plantes i 5 habitacions espaioses, una zona lúdica amb parc infantil i piscina, un camp de futbol i un circuit de Motocross.


Son molts els pilots que hi van a fer estades de relax i entrenaments. Alguns d'ells de renom nacional i internacional: Gerard Farres, ; Mika Ahola; ..


El fet és que el Marc ens ha deixat la casa per aquest cap de setmana, i abans d'anar-hi el Martí i el Quim hi han estat treballant de valent: treient herbes, netejant la piscina, i preparant el circuit, amb un nou traçat, nous salts, zona de sorra, dubbies, rampa de sortida, etc...

Diumenge passat hi varem anar a dinar, i també per col.laborar en netejar una mica la piscina, treure herbes, i retocar el circuit.

Els nois, a falta de motos, varen passar el matí fent salts amb a BMX. Van improbitzar un circuit amb molts i forts salts, i els vaig fer algunes fotos on demostraren les seves habilitats.

El balanç es fàcil d'imaginar: rascades, ferides varies, i pilots lesionats...però s'ho van passar de cine.

A darrera hora del matí es va tapar el cel, i ens va caure una mica d'aigua, però tot i això vam dinar fora l'excel.lent menú que ens havia preparat l'atenta Lidia. Un 10!!!

I per la tarda més BMX, mes feina, i per acabar una xerradeta amb l'olor de gespa mullada tot veient caure el sol del Pla de l'Estany....que mes es pot demanar?

I aquesta setmana acabarem de preparar el circuit, deixar neta del tot l'aigua, i gaudir d'un prometedor cap de setmana de motor i descans amb l'equip ITCA al complert.

Esperem tindre a punt les dues montures del Pol: la KTM està quasi enllestida, la Yamaha està reparada a falta d'alguns retocs en el radiador. El Xavi ha fet na gan feina, i crec que tindrem un autèntic pepino per afrontar la part final dels campionats on participem. Dissabte al vespre anirem al Motorshow de Banyoles, i ja us explicarem com ha anat properament.

Bon cap de setmana!!!

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei com anem? que tal l'operació retorn, molta cua???? si va estar genial tot!!!! va que ja espero el repor del motorshow......
molts petons.