divendres, 25 de setembre del 2009

Hola!! finalment el Pol s'ha decidit per participar al Enduret del Francolí, que tindrà lloc el proper diumenge 27 a la població de l'Espluga de Francolí.

Aquest enduret ens porta records no massa positius: el traçat acostuma a ser pedregós i amb molta pols, cosa que complica la conducció dels pilots i els acompanyants.

El tram s'ha fet els darrers anys en un camp al costat del traçat de l'A-2, i amb un format tipus "crono".

La crono en canvi, es fa en un circuit de Motocross, en el que hi entren i hi surten constantment. Es respecten un parell de salts, cosa que el fa molt vistós. Quan deixen el circuit s'endinsen al bosc, amb passos entre arbres, pujades i baixades, i molt estret (es molt difícil avançar).
La crono queda molt aprop del paddock, per la qual cosa es bona pels acompanyants.

L'any passat varem perdre definitivament es nostres opcions de cara a la general en aquesta prova. A la darrera passada per la crono el Pol va cometre una errada i es va sortir recte en una corva molt tancada, perdent el temps suficient que el feia fora del podi, en benefici del Miquel Pujol.

Aquest any no ens hi juguem res a la general, i el nivell dels de davant està massa lluny per optar a podi. Es tant sols el 2on enduret que disputa el Pol, i sortirem a les darreres posicions del grup, cosa que pressumiblement obligarà al Pol a fer bastants avançaments al mig del traçat.
Pel que a mi respecta, la sort és que ja no he d'entrar a la crono, cosa que m'evitarà anar per terra com l'any passat!!!!
Be, ja us explicarem com ha anat el diumenge al vespre. Bon cap de setmana.
Roger