diumenge, 20 de setembre del 2009

Intens dia d'entrenaments a Fonollosa

VIDEO CLIKEU http://www.youtube.com/watch?v=rVndHYc16Fg

Avui hem anat a entrenar...i ho teniem clar fa dies, i apart ahir no va ser possible anar a Olvan com teniem previst. El que no teniem tant clar era on aniriem.

Les possibilitats eren variades: Palafolls i/o Sant Celoni com a mes properes; Castell d'Ampuries perquè hi ha cursa la propera setmana, i Canadell i/o Fonollosa, ni lluny ni aprop, circuits que li agraden molt al Pol.

Malhauradament el Circuit de Palafolls està tancat TEMPORALMENT, i és que algú del Ajuntament de la població reclama un paper (??) i s'està mirant de resoldre de forma ràpida aquest problema. Anims Dani, no afluixis!!

Castelló està lluny i no voliem matinar tant, per la qual cosa ben d'hora ens hem encaminat cap a Manresa. Al final hem decidit anar a Fonollosa, on finalment entrenariem si el circuit estava en bones condicions. I així ha estat,...be al menys no estava destrossat: potser un xic massa de pols, corves amb algunes roderes, i peraltes una mica xafats, però en conjunt en un estat correcte. Amb el Pol, rodàven 4 pilots mes, o sigui poca gent.

Hem dedicat el dia a practicar el pas per corva i el derrapatge....i ha anat força be. El Pol tenia moltes ganes i això es nota. Ha baixat 6 segons el seu temps per volta, i hem quedat molt satisfets.

Al final de la jornada ha jugat una estoneta a controlar la moto en els salts, i també a fer alguna figura per acabar el dia.

En definitiva:

  1. la KTM s'ha comportat perfectament, ha transmès molt bones sensacions al pilot, i sembla que hem aconseguit una moto fiable de cara a les properes curses.
  2. El pilot està molt motivat i així si que es poden treure bones conclusions un cop acabada la jornada.

Hem arribat a casa i el Pol ha practicat una mica del seu segon esport preferit avui per avui: el trial. I és que a casa li hem deixat fer temporalment unes zones Indoor per practicar, i ho fa molt be!!!

Ara al Pol li toca estudiar pels controls de demà, i després com sempre a netejar la màquina, engrassar-la, i deixar-la apunt pel proper cap de setmana...i quin cap de setmana:

  • Dissabte: Cursa MX Social Sant Celoni
  • Diumenge: Cursa MX Social MC Segre a Rufea, o Cursa MX Campionat de Girona a Castelló d'Ampuries, o Enduret del Francoli a l'Espluga.

I la pregunta és: amb tantes setmanes parat, ara tenim aquest panorama???? on anem???? doncs la veritat és que no ho sabem....curiosament te molts números... l'Enduret !!!! i és que el Pol pensa avui així; i dijous que pensarà...? qui sap...

BONA SETMANA!!!!

Pol i Roger