dissabte, 27 de febrer del 2010

Suzuki RM85

Bona nit; finalment hem donat el pas...i aquest matí hem anat a Figueres a veure els amics d'IMPORT CROSS per tancar tractes, amb l'objectiu de tornar cap a casa amb una Suzuki RM85 nova de trinca.

Aquesta ha estat una setmana de debat a Can Prats,...i és que davant l'inici de temporada haviem de prendre ja decisions respecte a la moto que finalment acabaria duent el Pol el 2010.
Cal dir que hem estat molt a punt d'acabar amb KTM, ja que el seu comportament era un valor segur, i després de la cursa de Ponts varem veure que les motos noves dels nostres rivals anàven d'allò més be.
...Però el Pol tenia la decisió presa de fa molt temps, i finalment hem acabat pensant que seria el pilot qui hauria de tindre'n la darrera paraula....i així ha estat com s'ha decantat finalment per la moto groga.

Amb unes petites modificacions respecte a la moto d'origen (manillar, manetes i decoració), el Pol te ara la màquina que volia...i com no podia ser d'altra forma (qui el coneix ja ho sap), aquesta tarda havia d'anar a rodar un ratet amb ella. que sino reventava..
Així és com, després de dinar, i davant l'absència de circuits oberts aquelles hores, hem anat a un descampat de Figueres a treure-li el "mono"...

Sense massa equipament de protecció tampoc es podia fer massa cosa, però el Pol ha disfrutat de valent saltant, derrapant, probant sortides, i fent el que mes li agrada...

I un cop arribats a casa, a descansar, que demà pujarem a Olvan a seguir entrenant amb la nova montura en el ciruit on te lloc la propera cursa.
Ens queda una setmana per posar-nos a to amb la nova moto. Ja hi hem trobat algunes diferències en una tarda,...de ben segur que demà en sortiran més.
Ja ho explicarem;
Pol i Roger