dijous, 1 d’abril del 2010

Jesse Masterpool & Adam Cianciarulo





Tot navegant per Internet hem trobat aquest video d'Adam Cianciarulo, un crack de 14 anys nord-americà, que te un estil de conducció que ens resulta familiar quan veiem com va en Josep Garcia al nostre Campionat.

En aquest video surt força cops lluitant amb el dorsal 956, amb Suzuki. Aquest era Jesse Masterpool, un altre valor del MX Americà. I dic "era" perquè lamentablement va deixar-nos la setmana passada en patir una forta caiguda durant la disputa d'una proba del Campionat de MX85 d'aquell pais. Aquest fet ens farà reflexionar novament a tots sobre els riscos d'aquest, el nostre esport. Descansi en pau Jesse Masterpool.



Be, i ara anem per aquest llarg cap de setmana. Els pares del Pol son fora, i pertant el pilot no podrà assistir al Festival Kids. Es quedarà a casa fent companyia a la seva germana, jugant a futbol, i sortint amb MTB que també li agrada força.

La propera setmana tornarem a la batalla, i ens espera ni mes ni menys que el MX Bellpuig corresponent al Social del MC Segre. Gran cursa, que espera el Pol amb molta il.lusió.

Fins llavors, a passar-ho be, i amb compte. Bona Setmana Santa!!!!!

Roger