dimecres, 9 de juny del 2010

Inauguracio Circuit Vilassar de Dalt

Bona tarda;

El passat diumenge va tindre lloc a la veina població de Vilassar de Dalt, la inauguració del Circuit de Motocross de la Penya Motorista Vilassar de Dalt, que han anomenat TEXAS STADIUM.

El dia es va aixecar ennubolat, i plovent a estones. Pensàvem que no s'hi acostaria molta gent, i ens vam endur una grata sorpresa quan en arribar vam veure que hi havia molts pilots i públic.

El Pol estava content de poder rodar en aquest traçat, que hem vist néixer dia rera dia, setmana rera setmana, fruit de la il.lusió de la familia Perales (la Mònica i l'Angel), i amb l'esforç de la gent de la Penya Motorista. I és que des de que es va clausurar el vell circuit de Vilassar (que no tenia res a veure amb aquest) haviem quedat orfes de llocs on poder entrenar sense fer una burrada de kilòmetres. Ells han buscat els terrenys, han dissenyat el traçat, i s'han encarregat de que tot estigués a punt. Son moltes les hores dedicades a la passió d'una familia: felicitats!!!!!

El circuit està emplaçat en uns terrenys industrials en 3 nivells. Això li dona moltes possibilitats amb els constants canvis de nivell. S'hi ha aportat terra (molt bona) vinguda de Barcelona. Son moltíssims els camions abocats al terreny, per dissenyar un circuit amb salts, messetes, dobles, etc...tot plegat molt divertit!!!

S´hi van aplegar força pilots, grans i petits, i es van fer unes tandes molt interessants. Alguns "veteranos" van aterrar abans d'hora, lògic perquè veient els mes petits volar semblava mes senzill saltar del que en realitat es.

No hi va faltar l'Angel Perales fill, que es va dedicar a jugar amb el pol quan estava rodant. Junts ho van passar molt be. Es un rival però també un bon amic del nostre Pol.

També va donar color el Gerard Gómez. El pilot del Drinkingass, molt fort a les darreres curses on lidera amb autoritat les mateixes, va apretar els pilots de 85, i va exhibir un notable nivell de pilotatge.

També van vindre pilots Alevins amb 85: el Sergio Sànchez, en Marc Bada o en Pol Pellicer (que havia estat amb nosaltres a Calatayud).

I entre el públic cares conegudes. Gent del poble, amics del Pol del Insti (molt d'ells no l'havien vist mai sobre la moto) i el grandíssim campió de MX Javi Garcia Vico, molt simpàtic i afable com en ell és costum.

Cap a les 2 el Pol va dir prou. Havia rodat dissabte al SX i diumenge ja en tenia prou amb 4 horetes. Tocava descansar.

I això es el que volem fer aquest cap de setmana...en principi, perquè ja se sap com canvien les coses d'un dia per un altre.
Per cert, el Circuit Texas Stadium obre les seves portes els dimarts i dijous per la tarda, i els caps de setmana. Quan sàpiga tarifes/condicions les faré saber. Nosaltres hi serem sovint.
Bona tarda a tots;
Roger