dilluns, 19 de juliol del 2010

Motocross de Sant Celoni


Bona nit;

Aquest cap de setmana passat varem anar al circuit del Parc Motor de Vallgorguina a córrer una nova cursa del Campionat Social del MC Sant Celoni. Un cop recuperats del llarg viatge des de terres franceses, teniem davant nostre un cap de setmana amb 2 curses atractives: aquesta de motocross, i la Cursa Americana de Banyoles. El Pol aviat ho va tindre clar: tenia moltes ganes de tornar a correr Motocross, i el circuit de Vallorguina, excel.lentment preparat com es costum en la gent del MC Sant Celoni, era una oportunitat que no volia deixar passar.

Amb 12 inscrits, tot el baix nombre de participants, MX100 tornava a ser la categoria amb mes nivell i participació.

Entre els inscrits, pilots punters com l'Alex Serrano,



el Josep Garcia, amb un estil espectacular, fent plegades constants als salts mes llargs del traçat;



l'Oriol Oliva, pilot sempre ràpid que està al davant apretant als anteriors,


els pilots Suzuki Ferran Arnau i Roger Oliver, ràpids i lluitadors...


o l'Arnau Sànchez, que quan la moto li respon, es capaç de fer 3er als entrenaments cronometrats com dissabte.


A la primera màniga el Pol va sortir be, i es va col.locar 3er. De tota manera el Roger Oliver el va avançar en la zona més ràpida del circuit, i va començar una bonica lluita per la tercera posició. Per davant l'Alex i el Josep se les tenien d'allò mes.

En plena lluita el Pol, intentant un avançament va xocar amb el Roger, i va anar per terra. Va ser passat pel Ferran, l'Oriol i el Marc Fontanals. I llavors va començar l'habitual tasca de recuperació, que tant sols va poder completar amb el Marc. Finalment 6è.

Molt mala sort per l'Arnau Sànchez, que va trenar motor tot just acabar els entrenaments cronometrats.

Vencedor el Josep Garcia, seguit de l'Alex Serrano i el Roger Oliver.



Deu ni do les plegades de l'Alex a la meseta llarga

A la sortida de la segona màniga, còpia de la primera. El Pol surt be , però es avançat pel Roger i el Ferran. Llavors comença la lluita amb l'Oriol Oliva per la 5ena posició.


I llavors, com en la primera, torna a caure a la zona mes enfangada del circuit. I un altre cop queda en terra de ningú, per tancar la màniga 5è. Per davant dura lluita entre els dos pilots capdavanters, que acaba quan l'Alex Serrano queda amb la roda fluixa, i ha d'abandonar.




Victòria novament pel Josep Garcia, seguit del Roger Oliver i el Ferran Arnau, que se les van tindre en aquesta màniga.





Així les coses, vam decidir recollir i marxar aviat a casa, lamentant la mala sort del dia de curses a Sant celoni. Haurem de millorar una mica per no caure tant, doncs portem 4 mànigues consecutives anant per terra a les zones mes lentes dels circuits.

Us deixo el video de la primera màniga;




Be, i ara a pensar en el que ve. Per començar hi ha una cursa de resistencia de nens aquest cap de setmana. Ja avanço que no hi participarem, per dues raons: la primera és que fa calor, i en aquestes curses es pateix molt per aquesta causa. i la segona és que tantsols tenim una moto, i de cara al SX de Llivia hem de preservar la màquina.


Per cert, ho tornarem a anunciar aquesta setmana, pero ja us preparo per la noticia del cap de setmana: EL POL SORTIRA NOVAMENT AL PROGRAMA CLUB EXTREME FM. on el Julio (director del mateix) farà balanç a la temporada del pilot, i parlarem del MX Masterkids. Jo també hi aniré per donar soport i participar en algun moment.

No us ho perdeu:

Link:http://www.clubxtreme.es/


HORARI: 19:20 h del dia 25/07/2010

Frec: 106,9 FM o per internet al link del programa.

Anirem informant. Bona setmana;

Roger