diumenge, 30 de gener del 2011

Entrenaments a Vilassar 2011

 Bona tarda;

Aquest matí el dia s'ha aixecat una mica inestable. Plovia a estones i en altres treia el cap un solet tímid, i hem decidit no arriscar amb un viatge llarg per entrenar. Aixi que cap les 11 hem anat cap al Texas Stadium de Vilassar a entrenar una mica.

 El circuit estava una mica enfangat, pero s'hi podia rodar be. Amb el pas de les hores s'ha anat posant molt be, i al final estava perfecte. Apart de tot ja li va be al Pol entrenar amb fang, ja que la primera cursa del Campionat de Catalunya te lloc a Ponts, on acostumem a trobar-hi aquest tipus de soport.
S'ha acostat al circuit una bona colla d'amics i amigues del Pol del Institut de Cabrils. Han pogut veure les evolucions del Pol, i l'han animat a fer bons salts i passades per corva. El Pol s'ha posat un xic nervios en algunes estones i no ha rodat com ell sap.
 Ens hem trobat tanmateix amb amics del Pol en el mon de la moto: l'Angel Perales, el Sergio Ciruelo o el Joe (un amic del Pol de Cabrils).
 L'Angel rodava molt ràpid. Se li nota que es trova a gust en aquest traçat que coneix molt be. Te un gran ritme, i demostra estar molt fort i a punt per encarar la seva segona temporada sobre la 85cc. Segur que ho farà molt be, i haura d'apretar-se perquè els rivals van molt forts. De tota manera l'Angel es un pilot molt regular i sempre esta allà al capdavant, mercès a aquesta regularitat.
 EL Sergio encara la seva darrera temporada en una 85 cc. Cadet de segon any, serà rival del Pol en aquesta categoria. Va molt be, ràpid i segur. Era el segon dia que venia al Texas Stadium i ja anava com l'Angel. Si el respecten les lesions, estarà donant guerra i no descarto veure´l en algun podi, amb permis del Quim i el Sime.
 El Pol ha rodat prou be. Potser mancat de ritme, ha comes alguna errada que l'ha dut al terra en un parell d'ocasions. La moto no acaba d'anar ràpida, i aquesta setmana li farem la posada a punt necessària per començar la temporada amb garanties.
Al final, el Pol s'ho ha passat molt be. Ha gaudit del seu esport preferit, compartit una bona estona amb rivals, i l'han visitat els seus amics i amigues de Cabrils. Que mes vol? Ara es prepara per l'examen de demà. Tenim un compromís de millor de notes, que assegura complira. Li fem confiança.

En 3 setmanes tenim ja el Campionat de Catalunya. Ens hem d'acabar de preparar, i treure la llicència 2011. Aquesta sera setmana de fer-ho. Que passeu una bona setmaneta;

Roger