dissabte, 12 de febrer del 2011

Entrenaments MX a Santa Coloma


Bona tarda;

Aquest matí hem anat a Sant Coloma a entrenar una mica.

No ho teniem previst, ...de fet al no tramitar la llicència a temps i tenir la moto agafada amb pinces, pensàvem deixar-ho tambe per aquesta setmana, tot i ser conscients que el proper diumenge te lloc la primera cursa del Campionat de Catalunya, i que els rivals estan entrenant molt fort, inclus en dies entre setmana.

 El Pol va sortir de "festa" ahir i va arribar tard, pero això no ha estat impediment perquè a les 9 m'apretés de valent per anar a entrenar. Aixi que hem finalment decidit carregar la Xuxu, i cap a Santa Coloma, que es un circuit que ens agrada molt als dos .
 No hem trobat cap pilot conegut, però l'hem estat fent petar una bona estona amb el pare d'aquest jove pilot alemàn, el Tim Neuman. Aquest nen de 10 anys, ha disputat el campionat d'Europa de 65, i enguany ho farà també en el de 85 cc. Va amb un amb una Suzuki "pata negra" de roda petita. El pilot es rapidíssim, i fa el que vol sobre la moto. Ens recorda molt l'estil del Jorge Prado o del Jorge Zaragoza.
 El Pol ha rodat en tandes de 10 minuts, amb un bon ritme. Es obvi que està mancat de força, i d'entrenaments. La moto va un xic curta de potència, però estem en vies de resoldre el problema. El Pol ha millorat el pas per corva, i en els salts, com sempre, ha estat molt segur i no m'ha fet patir gens tot i l'allargada dels mateixos.
 He estat gaudint molt del pilotatge de Matti Seistola, un pilot professional d'Enduro amb Husqvarna. Duia un ritme molt i molt ràpid, i plegava la moto en els salts com un expert crossman. Ens ha fet passar una bona estona i li he fet gran quantitat de fotos...algunes molt xules.
Cap les 3 hem plegat. Entràven els quads i apretava la gana. Hem quedat satisfets del dia, i ens ho he passat molt be. El Pol ha tornat a agafar sensacions de cara a la cursa de diumenge. No se, pero penso que el Pol pot fer bon paper, al menys a la seva categoria, a la cursa de Ponts...i millor encara si plou i es complica un xic el circuit. Be, no avancem res mes i acavem de gaudir del cap de setmana que resta, amb un solet molt interessant per relaxar-nos i carregar piles.

Els amics Robert ho estaran passant de cine a Basella Race, i el Jordi Braqué s'estarà recuperant del trencament de canell que va patir fa un parell de setmanes. Li desitgem el millor.

Bona setmana!!

Roger