divendres, 18 de març del 2011

Motocross de Catelloli

Hola a tots;

Despres d'un cap de setmana passat per aigua, i dedicats a fer altres coses no relacionades amb el mon del motor, arriba novament el sol, i amb ell el Campionat de Catalunya de Motocross. L'organització serà a càrreg dels amics de Polea SX. La seva professionalitat, dedicació, i passió per l'olor de benzina cremada, faran de ben segur que la prova sigui un EXIT. No tenim cap dubte que aixi serà i que estarà a l'alçada d'una proba del nacional (o millor vist com van els veïns...).

Nosaltres hi serem, possiblement ja dema dissabte als entrenaments lliures (suposem que es faran). Hem de probar coses, no masses, per en tot cas les modificacions efectuades a la suspensió del darrera caldrien esser probades abans de la cursa.

Aquest està essent un any diferent, poc intens: La crisi econòmica que ens envolta, i de la que no n'estem exents (al menys nosaltres), sumat a un temps climatologic una mica advers propi del hivern, i algun altre problema (sense comentaris), han fet que a casa baixem molt l'activitat relacionada amb el MX, i per consequent les entrades al Blog del Pol. No ajuda tampoc gens que la irrupció del Facebook hagi obert una finestra per a tots els pilots, de forma que ja no cal tindre un blog per estar en contacte amb la resta del paddock. Farem el possible per mantenir aquest espai, mentre les forçes i la il.lusió no es perdin...per cada cop costa mes, s'ha de reconèixer.


Voldria avui també referir-me als amics de Cat MotoR: Les dificultats que troven per tirar endevant una publicació tant minoritaria, sense tenir en compte l'enorme esforç personal que fan els amics Jaume i Roser per tal que tot aixo vagi sortint, no està veient-se recompensat amb ajudes, col.laboracions econòmiques suficients per part dels professionals, i tanmateix s'hauran vist reduides les vendes de revistes per la perdua de poder adquisitiu dels clients. No cal dir res mes...hi ha coses que no poden ser, i la passio no ho aguanta tot, en aquest cas tampoc. Ara be, no trovarem gent com aquesta, amb la il.lusió i l'amor per la seva feina, probablement mai mes. Eternament agraïts.

Be doncs, aquest cap de setmana ens acompanyarà un amic que feia dies que no veiem i trobàvem a faltar (al menys jo no se viure sense ell):


Ens posarem cremeta (es amic però no perdona), animarem als nois, intentarem fer alguna fot xula o algun video mes o menys currat, i dilluns explicarem com ha anat.

BON CAP DE SETMANA!!!!

Roger