dimarts, 31 de maig del 2011

Retirada temporal: temporada d'estiu

Bona nit;

Aquest darrer cap de setmana hem descansat de motos. Tal com deiem a la darrera entrada, arran de la caiguda de la cursa del Català a Olvan, hem decidit deixar aparcada la moto uns dies, i dedicar-nos a gaudir del bon temps, la platja, i altres esports alternatius que tambe agraden al Pol. He de dir que a mi em feia il.lusió veure al Pol al Campionat d'Espanya de Motocross, però el fet de que coincidís amb la Finalde la Champions del Barça front el Manchester, sumat al esgotament psicològic del pilot, va fer que prenguéssim aquesta dura decisió.

Ja hem vist els resultats. Detalls rellevants, que un cop vistes les classificacions podem fer:
  • Absències significatives (apart del Pol): Quim Ruiz i Simeo Ubach. Sumada a la del Pol, els "3 mosqueters" (Cadets) no varen assistir a una proba tant propera com interessant.
  • Més absències: Iker Larrañaga y Francisco Garcia Bordonado: ambdós lesionats, i que van posar les coses fàcils al Jorge Zaragoza, vencedor final de la proba.
  • 33 pilots inscrits!!!! en un nacional...mai abans vist. La crisi segurament està fent mal a aquest el nostre esport.
  • Mal resultat del Nil Pons: el grandíssim pilot de la garrotxa no va tenir el seu dia. Desconeixem les causes però havent de lluitar per la vistòria, va caure a les darreres posicions per la nostra sorpresa.
  • Carrerons del Marc Hernàndez: espectacular temporada del pilot de Ripoll. Està recollint els fruits dels bons entrenaments i unes dots naturals innates per aquest esport. Felicitats Marc!!!
  • Paperàs del Kiku i l'Oriol Casas: cadascun en una màniga van fer uns resultats increibles per uns pilots juvenils. Els "petits" pujen molt forts!
No tenim massa mes dades per opinar, tot i que hi ha altres pilots dels que s'esperava una posició mes avançada, i els veiem un xic endarrerits. En parlarem amb ells quan els tornem a trobar...I ara no tenim mes curses a la vista, fins al Masterkids, al que estem pensant si anar. Es aquesta una cursa diferent, on el resultat no preocupa, tot i que ens agradaria fer-hi un bon paper. Ja veurem, queden dies.



De moment el que si tenim previst és anara a Saint Jean d'Angely (França) a veure el Campionat del Mon de Motocross a les seves categories MX1 i MX2. Aquest es un circuit espectacular cituat al costat de Rochefort, a unes 6 hores de camí. Anirem a Hondarribia on hi passarem uns dies, i amb els amics vascos pujarem cap a munt a veure les curses de diumenge.


Aqui teniu el planell de les instal.lacions. Aquests veins francesos saben organitzar com ningu aquest tipus de saraus. Ens ho passarem de cine, de ben segur, i si el temps acompanya encara millor. Dissabte hi ha, apart de curses, festival Freestyle i focs artificials!!!!!

Farem els videos i fotos que podeu suposar...i a primers de setmana els penjarem com correspon. Mentre, a través del Facebook ja podreu veure les primeres imatges gairebe on-line.

Desitjo que passeu una bona setmana, i aviat tornarem a estar sobre la moto. Fins aviat!!!

Roger