dimecres, 31 de desembre del 2008

FELIÇ 2009 !!!!!!!!!!!!!!

Bye, bye 2008...

Be, s'acaba l'any 2008, i toca fer una mica de balanç...i pel que fa a la temporada que tanquem en aquests moments, la segona del Pol com a Aleví dintre la categoria de 65 cc, ha estat prou profitosa, i ha experimentat una important evolució en la seva conducció, maduresa, acceptació de mals resutats, i de les victòries.
Ha estat un any per a recordar amb la disputa de la primera prova Internacional de la seva vida, el Masterkids, i de la seva sortida a disputar curses fora de Catalunya, amb el Trofeo Nacional Alevin. Tot plegat molt interessant i divertit, i sempre desde una òptica d'aprenentatge.

Pel que respecta a les curses de casa nostra, molt be varen començar les coses en el Motocross, on semblava que el pol seria el 3er pilot darrera el Quim i el Simeo. Al final però, el Kiku ha apretat força, i també ha coincidit amb una baixada de rendiment del Pol, segurament influenciada per la introducció de la KTM85, que li anava millor de tamany. Al final 4art...

En Enduro, disciplina que no se li ha donat mai tant be al Pol com el MX, varem començar malament, per després semblar que podriem aixecar la temporada, però acabant tal com va començar, i tancant una 5ena posició final. Caldrà entrenar mes, i estem mirant com fer-ho.

Al Campionat Provincial de Girona, hi teniem dispositades grans esperançes, però problemes mèdics de certa importància varen impedir la disputa de varies proves, que al final han estat decisives per no poder accedir a la primera posició, tant en Motocross com en Curses Americanes.

I hem acabat la temporada fent curses amb la 85 cc. I la veritat és que ens espera una temporada complicada. El nivell és molt mes alt, i la competitivitat també molt alta. No crec que fem proves del nacional de MX100, però segur que anirem a Bèlgica a córrer el Masterkids.

En quant als amics del Pol, hem conegut la familia Braqué de Matadepera, al Enduret de Valls de Torroella, amb els que hem fet una molt bona amistat, i ens ho hem passat molt be. Amb ells i la familia Robert, hem descobert el mon de l'autocaravana, i ens ha agradat molt, per la gran relació que es crea abans, durant i després de les curses. Els nous amics son el millor que ens deixa temporada rera temporada, i val la pena, us ho asseguro.

En definitiva, molt contents de tot plegat...i per això seguirem un any mes....i donarem continuitat al Blog del Pol (espero que hi colabori una mica mes aquest 2009). Tancarem el 2008 amb 13.150 visites desde que el dia 15 de gener comencessim a comptar-les, i això ens anima a seguir endevant amb les noticies relacionades amb el Pol i la resta de pilots/amics que competeixen amb ell, de qui no ens n'oblidem y que formen part important del seu mon.
Be amics,...FELIÇ ANY 2009 PER A TOTS, i que aquest sigui un any de gassss i amistat.

ah,..i per despedir l'any, i fer boca, us adjunto el link d'un entrenament de Motocross del admirat (pel Pol) Ricky Carmichael, amb el Chad Reed....vaja, que ho fan com els nostres fills...je, je.








Les fotos son de James Setwart amb Yamaha. Chad Reed amb Suzuki i Ryan Villopoto amb Kawa.
Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

mooolltttt bon any 2009,per tots vosaltres: Roger, Imma,SuperPol i XulaClàudia. Si com a companys de guerra sou Bons, d'Amics sou Inmillorables. Gràcies per deixar-nos compartir tant bones i divertides situacions, i com no reflectir-les gràficament. Desde porqueres molta sort en aquest 2009.La familia Robert.