divendres, 2 de gener del 2009

Curset de Motocross amb Joan Cros































Avui hem anat al Circuit dels Cortals a fer un curset de Motocross amb els pilots Joan Cros (Campio d'Espanya de Supercors) i Gerard Salavedra (Campio de la Copa Nacional Kawasaki). La veritat es que al Pol li agrada molt fer cursets amb el Joan Cros, i també el circuit de Sant Hilari.

Ens hi han acompanyat 12 pilots, de 85 cc i de 65 cc habituals del Campionat de Catalunya de Motocross. No hi han faltat els amics Robert i Braqué, ambdós nous en la categoria de 85 cc com el Pol.

El terreny sorrenc estava molt mullat però en perfecte estat pel desenvolupament del curset. Han entrenat el pas per corva, salts, i sortides. Entremig, la Pilar ens ha preparat uns excelents macarrons i unes butifarres per llepar-se els dits, i el Pol s'ha posat les botes.

El Kiku ha portat un pastís per celebrar la nova temporada, i els pares hem menjat i xerrat de motos pels descosits.

En definitiva, ho hem passat de conya, i els nens encara més.

Esperem fer mes cursets com aquests mes sovint.

Vull agraïr l'amabilitat de la familia Cros al complert: el Joan donant unes lliçons molt bone, el Joan pare fent de mecànic improvitzat, i recollint nens de terra quan queien, i la Pilar una amfitriona exemplar...i el Sergi ha fet de cangur dels mes petits,...que mes podem demanar?

Be, ara ja hem netejat la moto i la roba, i ho deixem tot preparat per la propera sessió d'entrenaments. Quan? Qui sap...

Una abraçada;

Roger