diumenge, 28 de desembre del 2008

Entrenaments al Canadell amb MX Pilotage



























Bona tarda;

Tal com deiem ahir, aquest matí hem acompanyat al Seb Sagot al circuit del Canadell. Tot i el mal temps, amb una important llevantada a la costa catalana, hem carregat motos i cap amunt. Hem fet una caravana de 15 vehicles, per uns altres tants pilots del nord de França entre els qui havia el Theo Ramos i el seu pare, en Jerome.

Allà ens hem trobat amb l'amic Marc Hernàndez, que s'ha sumat al dia d'entrenaments. El circuit estava fangós, molt complicat per rodar, i es feia difícil mantindre´s de peus sense caure.

En Seb ha format dos grups: un de pilots amb experiència, habituals del campionat francès, amb motos de 85 cc i 65 cc. Hi destacava però un noi de nom Axel, 3er classificat del campionat belga, que anava com un tiro, tot i el complicat estat de la pista.

El Pol ha començat amb la Yamaha 85, i ha anat agafant ritme. S'han concentrat tots els pilots en una corva, i l'han fet milers de cops, fins que l'han dominat. En Pol i el Marc s'han sumat al entrenament dels francesos, i la veritat és que els ha anat molt i molt be.

Després el Pol ha canviat de moto, i ha rodat amb la KTM85. Amb les rodes petites l'he vist millor, i tot i que la moto es menys potent, anava més ràpid.

I axí hem passat el dia, rodant sobre fang, i millorant amb el pas de les hores, els seus temps per volta.

Al final ha sortit el sol i tot!!! però ja tocava marxar, i a rentar les motos...

Demà descansem, però dimecres tornarem a rodar per dspedir l'any com cal! On anirem????qui ho sap...segurament on vagin els francesos...

Be doncs, ens veiem sobre la pista...

Pol i Roger