dissabte, 27 de desembre del 2008

Visita a Santa Coloma














Bon dia;
Ahir per la tarda ens varen comunicar que la cursa d'aquest matí a Figueres, quedava definitivament anulada a causa de la gran quantitat d'aigua caiguda durant tot el dia. I el fet és que a 20 km, a la Junquera, hi ha neu per parar un tren!

Be doncs, sense cursa final de temporada, ens despedim de les 65 cc, i la classificació final del Campionat de Girona de Motocross quedará així: 1er Roger Oliver, 2on Marc Robert i 3er Pol Prats. No hi haurà possibilitat d'atrapar al Marc,...que hi farem?

Així les coses, ahir per la tarda em va trucar el Sebastien Sagot, monitor de motocross de MX Pilotage (França) i volia que li trovés circuits per entrenar.

Aquest matí hem anat a Lloret de Mar, on estan allotjats 10 nens francesos amb el Seb Sagot, pe mirar d'organitzar la setmana: per començar demà els portarem al Canadell, on el Pol rodarà amb ells, si el temps ho permet. Dilluns aniran a Vidreres, i els dies restants ja veurem.

Un cop organitzada la setmana, hem anat amb el Pol a Santa Coloma, a veure el nou circuit de Supercross que hi han fet. Els circuits estaven enfangats a tope, i els qui rodaven, ho feien a dures penes.

El Pol ha quedat sorprès del circuit de SX i ja te ganes d'anar-hi. Poso unes fotos perquè es vegi com és.

Apa doncs, com deiem, demà el Pol cremarà els darrers cartutxos del any al Canadell. Ja posaré les fotos que façi...

Bona tarda, passada per aigua!!!!!!!!
Pol i Roger