diumenge, 24 de maig del 2009

Entrenant a tope a Salomo

Molt bona niiiiit......avui hem anat a Salomo, provincia de Tarragona, a entrenar una mica bastant i força....Aquest circuit serà la seu de la cinquena prova del Campionat de Catalunya de Motocross, i calia rodar-hi, després d'un any de no vindre per aquí.


El dia, climatològicament parlant, perfecte, sense sol, per amb una bona temperatura. El terreny en inmillorables condicions, humit a primera hora, i una mica mes sec cap a la fi. En tot cas, planxadet com agrada als pilots.



Allà ens hem trobat una bona colla d'amics, principalment del MC Tres Turons: el Marc Hernandez, el Kiku, Sergio Sanchez, Bernat Cortes,...i també ha vingut l'Eric Escola, cosa que ens ha agradat molt.





Entre els "grans" (que no n'hi havia massa) destacar la presència del Ot Monsonís, amb un pilotatge espectacular que ha fet les delicies dels nois i grans amb les seves plegades constants.


En quant al Pol, hem començat la jornada amb la Yamaha, rodant a un molt bon ritme, i analitzant al detall totes les corves del complicat circuit. Sense problemes per fer-se el salt doble de baixada desde un bon inici, s'ha anat atrevint a plegar una mica la moto, i ha acabat arriscant una mica massa.

Ha millorat en cada passada el seu principal problema: el pas per corva. Crec que ha acabat agafant-li el to, i ha aconseguit llavors baixar mes de 3 segons en cada volta.

Molt ràpids tant el Kiku com el Marc Hernàndez, rodant en temps molt baixos. Segur que la cursa dels alevins serà aquest any per no perdre-se-la.

Sorprenent també el ritme del Eric Escola, que de mica en mica està agafant un molt bon nivell, i de ben segur aviat estarà donant guerra als de davant a la categoria Juvenil. Llàstima la punxada final, que li ha fet plegar una mica abans d'hora. Ens veiem diumenge a Bellpuig!!

Ja cap al final, per mirar de baixar el crono, hem fet la proba de canviar de montura, i el Pol ha rodat 30 minuts amb la KTM.

Potser el seu pilotatge es torna més espectacular, derrapa mes i millor, i la seva posició de conducció no es tant forçada...sembla que va mes ràpid, però el crono diu que això no és cert, i no ha aconseguit apropar-se als temps que habia fet feia poc amb la YZ. Potser la roda petita, la manca de potencia, o la menor estabilitat, però el fet és que tenim clar que encara no podem decidir-nos per cap de les dues al 100%.

Cap a les 2 hem plegat i cap a casa...i tot el viatge dormint, cansat com estava de no parar de rodar.

I ara ja a casa, amb les motos netes i engrassadetes, pensem que farem el proper cap de setmana. Ull al calendari, que caldrà anar fins!!!!!!!!!!:

Dissabte pel mati: Motocross de Sant Hilari: Campionat de Girona. Hora final 12:30 aprox

Dissabte tarda: 1º Cursa de Resistencia (Campionat de Catalunya) fent parella amb el Sergi. Hora inici 17:30

Diumenge Matí: entrenaments a Bellpuig, preparant la cursa de la seguent setmana.

Que us sembla? no esta gens malament...o si...perquè amb tot plegat soc jo qui no pot sortir a fer enduro amb els meus amigatxos...i ja fa massa temps que no agafo moto...

Bona setmana a tots, i porteu-vos be;

Roger