divendres, 22 de maig del 2009

Cap de setmana de 23 i 24 de Maig...mes cross

Així és...arriba un nou cap de setmana, i se'ns plantejaba l'opció de disputar una proba d'enduro inèdita per a nosaltres: l'Endurada de Constantí, on el Pol hauria de participar dintre la categoria Juvenil. Però el fet és que, a la elecció de pilot (com ha de ser), el Pol ha preferit centrar-se aquest any amb el Motocross...i a mi em sembla molt be. De tota manera no descartem fer alguna proba del campionat d'enduret, com de curses americanes, però no serà amb continuitat, com si ho es en Motocross.

Així doncs diumenge anirem a entrenar al circuit de Salomó (Tarragona) amb l'amic Xavi Crespi, que de ben segur li ensenyarà força coses, i li marcarà un bon ritme d'entrenaments. Probarem coses, millorarem el pas per corva, i "estrenarem" les noves botes GAERNE, a veure si li van be.
Sembla ser que el cap de setmana serà calurós, i alhora ens cal entrenar de cara a la cursa del Campionat de Catalunya que dintre de 4 setmanes te lloc al circuit en qüestió.


El circuit de Salomó és força divertit, amb constants canvis de nivell, salts prou espectaculars, i una zona de pins=ombra, que segur que agraïrem els acompanyants. De tota manera, jo tornaré a portar crema, ja que segur que estaré fent volts per agafar unes bones preses i fer les fotos que veureu al blog el Diumenge.



Recordo que l'any passat, a la prova del Campionat de Catalunya de MX amb la 65 cc el Pol va fer podi, darrera el Quim i el Simeó. Va ser un dia curiós (el Pol va caure a la primera màniga), però varem tornar al final contents cap a casa.

Cal dir per acabar que la resta de pilots del Team ITCA aniran al Enduro, inclòs el Quim, i desitjem que els vagi tot molt be, i deixin ben alt el pabelló...n'estem segurs!!!!

Bon cap de setmana, cuideu-vos, i ull amb el Sol.

Roger