diumenge, 17 de maig del 2009

Mundial de Motocross a Bellpuig: la Cursa

Hola; ja som a casa després de gaudir d'un execelent dia de curses al circuit de Bellpuig...i és que com deia ahir, aquest matí ben d'hora hem fet cap a la citada població, on avui s'hi disputava com cada any la cursa del Campionat del Mon de Motocross...i no ens ho voliem perdre.



Allà en hem trobat amb la resta dels components del Team ITCA MX, a excepció del Jordi. Braqué. Els nois ho han passat d'allò mes be, amunt i avall tot el dia, i fent-se fotos amb els seus ídols, que no està gens malament.


...entre altres amb el Toni Cairoli, gran animador de la jornada....

La primera de les curses ha estat la de fèmines, dominada per la Livia Lancelot, líder del Campionat, que va com un tiro i de ben segur no faria mal paper en una cursa de MX2. Destacava la presència de la pilot catalana habitual del campionat local, la Carla Magallon. Deu ni do el valor que te ficar-se enmig de pilots d'aquest nivell...bravo Carla!

La primera cursa masculina era la de MX2. Hi destacava la presència com a convidat del Joan Cros. Ha tingut mala sort, i en la sortida ha estat envenstit anat per terra, i llavors començant la màniga en darrera posició. Ha rodat molt be, i ha anat atrapant els darrers pilots. Per davant, victòria de Rui Gonzalves, en lluita amb Van Hoorebeck, tots amb KTM.

Joan Cros

A la cursa de MX1, excelent sortida de Johnatan Barragan, que a dominat la cursa a plaer fins al final. El Toni Cairoli ha caigut davant nostre, en voler avançar al Bill Mc Kenzie, i ha tingut feina per recuperar posicions, fins arribar a la 4arta...


... i quan ja tenia el podi aprop, va i torna a caure davant nostre (un altre cop) en xocar amb el Josh Coppins. Mala sort, i finalment 8è.

Entre les dues mànigues, han fet una demostració de Freestyle, de la ma de Dani Torres i Andreu Lacondeguy. El primer ens ha mostrat un bon repertori de salts (backflip inclosos), i el segon, demostra que va aprenent i que aviat estarà a bon nivell (recordem que lo seu son les bicis).


La segona màniga de MX2 ha estat emocionant,... mes que a primera. Aquest cop el Joan Cros no ha caigut, i ha pogut mantindre´s en un bon ritme al mig de la classificació. Aquesta màniga ha estat dominada per Boissiere, tot i que ha estat molt pressionat per un noi de tant sols 15 anys, amb Suzuki, que finalment ha quedat en 2ona posició de la cursa i 4art a la general.

La darrera cursa, la 2ona màniga de MX1 ha estat la millor de totes: sortida forta de Bill McKenzie, seguit de Max Nagl, i per darrera a bofetades entre Phillipaerts, Cairoli i Barragan. Espectacular ha estat la remuntada dels dos darrers, amb avançaments impressionants, plegades, creuades, ....una passada! Al final ha guanyat el Toni Cairoli, i 4art a la màniga el Johnatan Barragan. Aquesta posició li ha permès assolir el primer lloc a la general.


Pertant un podi amb el Johnatan al 1er lloc, seguit de Phillipaerts (molt regular tot el dia) i Toni Cairoli 3er....i el Pol molt content.

Quan hem acabat tot plegat, hem anat al Paddock, on hem saludat la familia Cross, i el Pol hi ha dinat un plat de macarrons d'aquells tant bons que fa la Pilar. Després, aturant-nos de tant en quant per fer-nos fotos amb pilots, hem anat cap al cotxe, i cap a casa....el Pol ha dormit tot el viatje, i ara ja ho preparem tot, que demà toca tornar a la feina/cole....

Stefan Everts

Bona setmana....ja us explicarem que farem aquest proper finde...

Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei crak, peaço cronica ara ja es com si hagues vingut a Bellpuig.les fotos espctaculars com de costum. has vist el Motor a Fons? wuapissimes les womensriders catalanes, la nelia i la carla, bon reportatge, ja era hora, les noies al poder!!!!!
ens veiem aviat? i la Clàudia, ja torna anar amb bici a tot taco.
un petó. la roberta