dissabte, 16 de maig del 2009

Mundial de Motocross a Bellpuig


Aquest cap de setmana aparcarem les motos, per gaudir d'un magnífic event en el mon del Motocross: la cursa del Campionat de Mon a Bellpuig.

Així doncs, diumenge, ja de bon matí, anirem cap a la citada població, per veure la disputa de les curses de MX1, MX2 i Fèmines. Serà un grandíssim dia de motor, i de ben segur trobarem a gran part dels pilots que disputen curses del Campionat Català i Nacional....suposo que no hi faltarà ningú...

A la cursa de MX2 animarem amb força l'amic Joan Cross, que hi disputa la primera cursa del Mundial, com a Wild Card (pilots convidats en cada cursa).

A MX1 animarem al Johnatan Barragan, tot i que la nostra simpatía la te l'Antonio Cairoli, pel seu estil de pilotatge, espectacularitat i atenció als admiradors que sempre demostra: forza Toni!!

Esperem que climatològicament el dia s'aguanti, ja que en la memòria de tots està la cursa del any passat, on l'aigua caiguda va convertir la cursa en un veritable infern pels pilots i públic. Anuncien sol, i jo al menys portaré la crema solar per no cremar-me.

Com que tenim entrades per accedir al Paddock, estic segur que farem un bon reportatge fotogràfic, que penjaré puntualment el diumenge.



Bon cap de setmana, i ens veiem a Bellpuig!!!!!!!!!!!!!!!!

Roger