dijous, 16 de setembre del 2010

Cap de setmana de paron



Aquest cap de setmana es disputa al nou circuit LUCTA a Montornès del Vallès una nova edició del popular Motocross de Montornés, no puntuable aquest any però si molt interessant. Organitzat pels amics del Motoclub 3 Turons, el diumenge tindrà lloc aquesta proba, amb participació d'un gran nombre de pilots i categories.

Nosaltres probablement no podrem assistir. Els recents problemes mecànics patits a les darreres curses no han estat del tot subsanats. i aquest cap de setmana haurem de probar coses per mirar de posar la moto a punt de cara al Campionat d'Espanya que tindrà lloc el dia 3 a Castellolí.

Hem actualitzat la classificació del Campionat de Catalunya, descomptant les 3 pitjors mànigues de cada pilot. La cosa, com suposàvem no va be. El problema del passat diumenge no ha permès evitar que el Pol hagi estat superat per alguns pilots, i ara es troba situat a la 8ena posició. Així quedaria el Campionat si ja no es disputéssin mes curses.

  1. Quim Ruiz (434)
  2. Simeó Ubach (414)
  3. Nil Pons (388)
  4. Oriol Casas (332)
  5. Enric Francisco (318)
  6. Marc Hernàndez (314)
  7. Angel Perales (302)
  8. Pol Prats (288)
  9. Arnau Sànchez (278)
  10. Dorian Martínez (274)

Sort que queden curses, i amb una classificació tant apretada pot passar de tot. El Nil, el Kiku i el Marc, has esgotat les seves possibilitats de fallar, descomptant un grapat de zeros.

Ho passarem be, segur. Sort als pilots que corrin diumenge, i esperem que la climatologia sigui compasiva i no els doni la guitza.

Fins ben aviat;

Roger