dissabte, 18 de setembre del 2010

Enduro de Suria: Campionat d'Espanya d'Enduro Dia 1





Bona nit;

Avui ens hem acostat a Suria (Bages) a veure una proba del Campionat d'Espanya d'Enduro. Ha estat una verdadera llàstima el fet que durant el dia d'ahir, i força hores d'avui, estigués plovent amb intensitat a la zona. Aquest fet ha provocat que l'organització es veiés obligada a tallar una gran part del recorregut del rally, i tanmateix de la proba extrema que estava situada al nucli urbà.


Oriol Mena

Hem arribat a darrera hora del matí, quan ja no plovia, i hem anat directament a la Crono1, que estaba situada als terrenys on tambe s'hi disputa la proba del Enduret. Hem pogut estar amb els pilots, i veure les seves evolucions en un llarg traçat (9 minuts els mes ràpids), castigat en excés per causa de la pluja.

Xavi Puigdemont

Hem pogut veure al Juha Salminen amb la Husqvarna-BMW. Es una moto extranya, mescla de les dues marques, que sembla gran, però que el Juha la porta a tope i en treu un gran resultat.

Juha Salminen

Gran cursa de l'Ivan Cervantes, encara amb KTM. Molt ràpid i espectacular, però avui sempre darrera el Bartsz Oblucky amb Husqvarna 2T.

Ivan Cervantes

Hem vist molt ràpid també el Joan Barreda, amb la Suzuki del Team Import Cross, tot i que els resultats no han sortit prou be.

Joan Barreda

Quan havien passat els pilots punters, hem decidit baixar al poble a veure la proba extrema. Llavors ens hem trobat al Josep Garcia, i amb ell hem anat al Box de Husqvarna. Ens hem trobat l'Albert Bordoy, i tot fent-la petar se´ns ha passat per alt el pas dels millors per la crono extrema. Llàstima perquè ha estat espectacular, i tant trencada i anegada d'aigua que l'havien hagut de retallar, ja que del contrari no hauria acabat gairebe ningú.

Si que hem pogut estar amb els pilots, i veure les seves impressions un cop acabada la proba.

Oblucky i Cervantes

No entenem encara com ha aconseguit acabar la proba el Xevi Puigdemont. La barra esquerra de la seva Husky s'ha sortit, quedant sospesa unicament per la molla, cosa que feia que la conducció de la moto fos quasi impossible. Havia d'anar amb el manillar girat, i haura baixat lògicament molt a la classificació final. Llàstima perquè anava molt fort a la Crono 1.

A la general final:

  1. Bartosz Oblucky
  2. Ivan Cervantes
  3. Oriol Mena
  4. Juha Salminen

En acabar, ja sobre les 3, hem tornat cap a casa. Preparem la moto per anar a entrenar.

Diumenge a Vallgorguina: circuit en bon estat, molts pilots rodant, i bones tandes amb l'amic Simeó i el Salvador Ubach. Al final desajustos mecànics que haurem de resoldre aquesta setmana.


Fins aviat;

Roger