dijous, 20 de gener del 2011

Festa ImportCross 2011

 Bona nit;

El passat cap de setmana tenia lloc a la gironina població de Castelló d'Empuries una nova edició de la FESTA OFFROAD IMPORTCROSS, on els amics de Suzuki de Figueres conviden als seus clients i pilots, per gaudir plegats d'un dia d'entrenaments de Cross i Enduro, i un dinar de germanor que s'està convertint en un clàssic dintre del calendari...i no ens ho voliem perdre!!!


A mig matí arrivàbem al circuit de Castelló, i allà ens trobariem amb els amics Ruiz-Arqueros, i amb el Quim probant la nova Suzuki RM85 amb el xassís gran. Vam poder veure que la moto, amb aquesta configuració, te un millor comportament a altes velocitats, i el pilot es troba mes equilibrat sobre d'ella.


Ens varem reunir ben be una trentena de pilots, entre 85 i 450 cc, amb un animador molt especial, el Fabian Izoird. Sobre una "petita" 125 feia les delicies del nombrós públic, i va inclús guanyar amb facilitat les motos mes grans a la màniga de "costellada" habitual.


 El circuit de Castelló estava perfectament preparat per a l'ocasió pels amics Navarra. L'Artur ha fet el salt a 125 cc, però ens va sorprendre veure´l sobre una flamant KTM125SX. Anava super-ràpid i se´l veia molt i molt còmode amb la moto nova.


 Amb les "petites" RM85 trobarem també el Roger Oliver, el Nil Pons i l'Oriol Oliva. El primer ha fet un salt qualitatiu important els darrers mesos, i plantarà cara al propi Nil, al Marc Hernèndez o al Kiku, a la disputada categoria MX Juvenil la temporada 2011.


L'Oriol, ja molt experimentat i amb una confiança fora de tot dubte, ens va deleitar amb els seu estil acostumat de pilotatge, espectacular i tècnic. Molt bons salts, i molt efectiu en el pas per corva.


 El Pol, al mig de tant crack, va fent. Estava molt animat, i va rodar molt be, en sèries continues amb pique amb el Quim, cosa que li va anar molt be degut al nivell del seu rival. Va sovintejar estones al circuit d'Enduro, i al de Cross. Es en aquest segon on s'ho va passar millor pels salts. Bon estil, pas per corva millorat, però amb molta feina encara.

El Nil s'està adaptant a la nova màquina, i ben aviat s'està posant al seu nivell acostumat. Molt fort, segur, i efectiu en el pas per corva. Ens agrada moltissim com va el Nil, i apostem que serà l'animador de les curses d'enguany. Potser el veurem fora de les nostres fronteres? qui sap...

A mig matí es va realitzar la cursa "de costellada" on el Pol va fer un bon paper. Es va veure superat pel Roger Oliver i per un jove pilot francès que anava com un tiro....no sabem qui es pero anava el mes ràpid de tots.


A darrera hora varem fer una sessió fotogràfica en una corva ràpida, que va ser poc a poc una trampa pels joves pilots. Tant ràpid anàven que alguns van llepar sorra, com el Nil, el Pol i el Quim...però era tou, i no va passar res. Vam fer unes molt bones fotos, i els nois van quedar molt satisfets.


Un altre pilot que ha fet el salt a 125 es el Ferran Arnau. Amb una Suzuki RM125 super-pro es va anar animant també a pilotar ràpid, i el varem veure molt be sobre la moto "gran". Per cert, molt guapo el nou casc del Ferran...un 10!!!


Cap a les 2 ens van fer parar a tots. Els pilots es van canviar de roba, i a 2/4 a taula, a dinar l'excel.lent Fideuà que ens havien preparat els magnifics cuiners que cada any venen al acte.La Fideua estava de mort...ens va encantar i vam repetir i tot. Vam xerrar de tot i de motos, per suposat. Per postres uns bunyolets, un cafetó, i a païr...


 I que millor que païr que veient els mes joves fent el gamarús amb una pilota, un camp de futbol improvitzat, i fins i tot un gos que els prenia la pilota tant bon punt tenia oportunitat.


En definitiva, a ser una magnific dia, i volem agraïr a la gent d'IMPORTCROSS i a la familia Navarra, la seva hospitalitat i amabilitat en convidar-nos al acte. Son bona gent, i un cop l'any tenen un gran detall amb els seus amics i pilots, i això (per inusual) es de molt agraïr. GRACIES!!!!

Be amics, això es tot, i ara estic al dia. Aquest cap de setmana marxem a Hossegor (França) a veure la RONDE DE SABLES, que és una cursa a la platja de la vila, on dissabte corren 250 quads, i diumenge mes de 300 motos. Serà espectacular!!! anem amb la Berta i passis de premsa....us podeu imaginar que us inflaré de fotos i videos a mes no poder, no?

Bon cap de setmana a tots;

Roger