diumenge, 18 de maig del 2008

Motocross Olvan - Campionat de Catalunya












Hola!!!

Avui estem contents. Al menys les coses han començat a rutllar.

Aquest matí hem anat a Olvan a correr la cursa del Campionat català al circuit del Clot del Infern el preferit del Pol.

Amenaçava pluja, i el circuit estava molt enfangat als entrenaments, degut a l'aigua caiguda els darrers dies.

Aquesta darrera setmana hem tingut la moto de carreras al JCR (Joan Cros Racing), on el pare del Coyote ens l'ha arreglat (tenia discs d'embrague i pistó fosos) i ens l'ha preparat: hem fet culata, làmines, una mica de cilindro, i suspensions Marzochi noves. Una delicia de moto!

Als entrenaments cronometrats les coses han anat força be, i amb un ritme tranquil per fer el "rodatge", el Pol ha fet 6è. Com no!... pole pel Quim seguit pel Simeo i el Kiku.

A la primera màniga el Pol ha sortit molt be, i després de la caiguda del Oriol Casas, s´ha colocat 4art, intentant agafar el Kiku i evitant que l'avançés l'Àngel Perales. Al final, cursa plàcida i 4art!

Lamentar la caiguda (molt forta) del Nil Pons, a la impressionant baixada del circuit, al atravessar-se la moto en ple salt. L'hem ajudat, i ha hagut d'abandonar amb un fort cop a la ingle i als dits polses d'ambdues mans.

A la 2a màniga el Pol no ha sortit tant be (veure foto), però aviat s'ha beneficiat de les caigudes del Kiku primer, i del Angel segon. Total s'ha col.locat 3er, i ha aguantat en aquesta posició super-be!

A la general el Quim primer, el Sime 2on i tercer el Pol. PODI, i la Claudia amb ell.
Properament disposarem d'un sistema per publicar TOTES les fotos que faig, que son moltes i de quasi tots els pilots:

Be amics, la propera setmana "mas de lo mismo", i aquest cop a Ponts (no li agrada tant al Pol).

Aprofito l'ocasió per agraïr el suport al nostre blog i els ànims que ens han fet arribar en persona els amics del paddock, i entre ells al Ramon Mascaró pare. Una forta abraçada a tots.

Bona nit i gasssss per un tubo!

Roger i Pol






2 comentaris:

oriol ha dit...

Hola pol em dic Orioli algun kop mas vist per alla el circuit d'olvan, io tambe corru amb motu pero demumen no faic carreres perke tot just naprenk. Tink la mateixa edat ke tu pero io e kumensat amb una kawasaki85, io tambe me fet un blog espero ke i entris es. http://oriolpey.blogspot.com
permi ets el millor dew

oriol ha dit...

Hola Pol torno a ser l'Oriol fo uns dies a la motu se li va petar el motor i ara estare uns kuans dies sense core amb la moto esperu ke u aprofitis ok dew.