diumenge, 14 de març del 2010

Entrenaments a Vallgorguina


Bona tarda;

Avui hem anat a Vallgorguina a entrenar una mica. Ens hem decidit per aquest circuit pel simple fet de la proximitat. Per un costat Fonollosa, que ens feia mes gràcia, ens van dir que estava tancat per la presència de neu. Lleida ens agafava massa lluny, i feia una mica de mandra. Vallgorguina en canvi, sabiem que estava en prou bones condicions, i alhora podriem seguir la cursa de Formula 1 desde la pantalla del Bar.


El dia s'ha aixecat assolejat, amb una temperatura òptima per anar en moto. EL circuit en bones condicions, i no massa gent entrenant. Majoritariament extrangers, alguns adults, i pilots de MX85, com el Josep Garcia #26 i Sergio Ciruelo #99. També hi hem trobat en Guillem Machacón, qui ens va comprar la KTM65 fa uns mesos, i al que hem vist rodar al circuit petit molt ràpid, tot i que està en fase d'aprenentatge.

Entre els pilots mes grans també s'ha acostat a Sant Celoni en Nil Bussot, amb la seva Yamaha 125, que rodava mot ràpid i se'l veia molt segur tot el matí.

Lamentablement els amics Ciruelo i Garcia han hagut de marxar abans d'hora per causa de caigudes. Ambdues s'han produit en el mateix moment. El Sergio, al circuit gran, ha patit una forta caiguda en una zona batxejada, i ha rebut un fort cop a la cara. Ha marxat amb l'ambulància, i esperem que es recuperi ben aviat. A la darrera volta l'haviem cronometrat, i estava rodant 5 segons més ràpid que el Pol. Avui anava molt be, i se li nota que li agrada el circuit . Llàstima de caiguda!!!

El Josep ha caigut al circuit petit, tot fent una corva ràpida (com acostuma a fer ell), i en trobar-se un tou de sorra, ha estat escupit per davant la moto. Resultat, canell adolorit, i moto masegada....res que no es pugui arreglar en una setmana. Diumenge estarà a Castelloli donant guerra en el grup dels de davant.

El Pol ha rodat en tandes de 15 minuts (unes 10 voltes). Ho ha fet a un ritme no massa ràpid, però sempre segur. A mida que ha anat passant el matí ha anat accelerant i els temps han anat baixant. De tota manera ens queda feina a fer.

La "chuchu" ha anat molt be. Cada cop li treu ems suc als enormes baixos que presenta, però encara li costa apurar les marxes i treure la velocitat màxima a les parts més ràpides del circuit.
He vist part de la cursa de Formula 1, recollit, i cap a casa. Ara toca neteja, engrassar, i fer deures, que demà tenim feina....
Seguirem entrenant durant les properes setmanes, i si aconseguim canviar la mentalitat del pilot, segur que esgarraparem els segons que encara ens fan falta per estar al capdavant.
Bona setmana, i ens veiem a Castelloli;
Pol i Roger