dimecres, 26 de maig del 2010

Motocross de Ponts - Campionat d'Espanya

Bona nit; aquest proper cap de setmana anem a Ponts a disputar una cursa del Campeonato de España de Motocross categoria Promesas. Del Team serem els únics, però de tota manera intentarem deixar ben alt el pabelló.

Serà difícil: amb 51 inscrits, 11 quedaran fora. No hi falten els carcks del moment, Jorge Zaragoza, Angel Suarez, Alex Serrano o Alejandro Porras. Dels "nostres" també el bo i millor, amb el Josep Garcia, el Sime, l'Albert Arjonilla o el Xavi Ferrer.

S'estrenen el Kiku, el Nil, l'Angel i el Marc Hernàndez, i segur que no ho posaran gens fàcil per poder-nos classificar entre els 40 millors temps.

El Pol s'està recuperant prou be de les ferides derivades de les llagues de les mans, i esperem que estigui en forma diumenge, en un circuit que li agrada molt. Dissabte es pot anar a entrenar, i de ben segur la majoria dels pilots que he nombrat hi seran. Nosaltres no pensem anar-hi, en principi, i ho deixarem tot a expenses de fer unes bones mànigues. Anem creuant els dits perquè el circuit es remulli (una mica de pluja i fang ajudarien).

Bona nit i fins diumenge!!!!!

Roger