diumenge, 19 d’octubre del 2008

Motocross de Bellpuig..Chocolat Factory












Bona nit;

Aquest matí hem matinat, i a les 7 ja estavem en ruta cap a Bellpuig, per disputar un Motocross del Campionat del Motoclub Segre.


Hi erem tots, o quasi tots, i amb un dia de bon sol, amb un circuit un pel tou per l'aigua caiguda, sabiem que no seria fàcil fer podi...com aixi ha estat.

Als entrenaments 5è millor temps, darrera el Simeó Ubach, el Nil Pons (Sorprenent temps amb la Metrakit 65), el Marc Hernandez i l'Oriol Casas. El Kiku 9è, i el seu pare pensant que el nen no se'n sortia amb fang,... i després ha passat al contrari...com sempre.

A la primera màniga el Pol surt malament, i es situa 5è en passar per la linia de meta de la primera volta. Posteriorment, tant sols la caiguda del Marc Hernàndez, li ha permès millorar posicions, acabat 4art, darrera el Sime, l'Angel i el Kiku. CAp al final de la màniga el Pol s'h anat trobant be, i al final ha entrat a menys d'un segon del Kiku, que ha badat una mica.

La segona màniga ha estat mes entretinguda. El Pol ha sortit FATAL, i s'ha situat 6è al pas per la primera volta. Llavors ha estat avançat per l'Arnau, i ja pensavem que acabaria 7è...però no ha estat així, i amb un cop de furia, que es veia amb la seva forma de pilotar, ha atrapat primer al Marc i l'ha avançat, i després ha fet el mateix amb l'Angel. Els ha deixat enrera i s'ha anat en busca del Arnau, però ja no hi ha hagut mes temps acabant 5è, darrera el Simeó, el Kiku, l´Oriol Casas i l'Arnau.

A la general 4art, com sempre, darrera el Simeo, el Kiku i l'Angel. De tota manera estem molt contents de la reacció de ràbia que ha tingut el Pol a mitja cursa de la segona màniga. Es l'esperit que esperem del Pol! Felicitats!

Be amics, està clar que estem abonats al 4: es el nostre dorsal, així varem quedar a la cursa de Bellpuig del Campionat de Catalunya, així anem en la general del mateix campionat (i hi acabarem), també 4arts al Campionat d'Enduro (i hi acabarem) i la majoria de curses d'aquesta especialitat....lo dit, "CHOCOLAT FACTORY" a Can Prats.


Per cert, el Quim a MX100 ha rebut un fort cop al peu i ha hagut d'abandonar la segona cursa. El nivell era molt fort. En Marc Sans ha caigut molt fort i ha marxat amb l'Ambulància. Desitgem que no hagi estat greu i aviat estigui un altre cop amb nosaltres.


Bona nit a tots;


Roger