dilluns, 27 d’octubre del 2008

Trofeo Nacional Alevin: Talavera de la Reina























VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=gXa7yNVXuh0


Bona nit;
Ja som a casa, després de 8 hores de conduir desde la cèntrica (amb una visió Peninsular) població de Talavera de la Reina, on aquest cap de setmana s'ha disputat la tercera i darrera prova del Trofeo Nacional Alevín, o sigui Campionat d'España de Motocross en categoria Aleví.
Varem marxar el Dissabte amb l'autocaravana, i moltes il.lusions, i cap a les 6 de la tarda ja hi erem.
Aquest cop hi varem anar molts catalans: el Kiku, el Simeó, l'Arnau, el Quim, el Joel, el Marc Hernàndez, l'Oriol Casas i el Marc Mestre...no està gens malament, no?
Quan varem arrivar varem fer una volta al circuit. El podriem definir com ESPECTACULAR: un continu de pujades i baixades molt pronunciades (no es podia fer ni a peu), amb un terreny inmillorable de sorra fina, però sobre base dura (no es feien roderes). Espectacular també la piramide final, que feia impressió de veure. Lo dit, el millor circuit que mai hem vist.
Be, després de sopar i fer-la petar fins ben entrada la nit, i de que els nens la liessin una mica amb els pilots de la resta d'Espanya (un clàssic), varem anar a descansar.
De bon matí començaven els entrenaments: de 65 pilots se´n classificaven 40. Tots el catalans ho han fet. Destacar el Quim (9e), Arnau Sanchez (11), Simeo (13), i el Pol el 20è (a 4 segons del Quim: apretat).
L'organització un 10. Ho han preparat tot com si d'una prova del mundial es tractés (de fet s´hi celebra la de MX3). Hi havia una pantalla on pares i pilots podien mirar els temps per volta dels pilots, com si fos la F1. Molt guapo!
A la primera màniga el Pol ha sortit molt be, i quan anava 10è ha caigut a la meseta d'arrivada (està al video). Quan s'ha aixecat ha començat a remuntar, però de cop la moto s'ha parat i no volia engegar. Llavors un cop en marxa, a remuntar, desde la 30ena plaça, fins la 21ena final. Hi ha posat molta força, amb avançaments continus per dreta i esquerra, però no ha tingut temps per a mes. De la resta de pilots, el Quim 4art, el Simeo 8è, l'Arnau 9è (ull amb aquest nen!!!), i el Kiku 10sè.
Quan ha acabat la primera màniga el Pol s'ha començat a trobar malament i hem acabat a l'enfermeria, ja que no es podia posar dret. L'ha visitat el metge i ens ha autoritzat a córrer.
Així que al final ha decidit sortir a la segona màniga. En aquesta, el Pol ha sortit prou be, i s'ha mantingut entre el 10 i el 13è lloc amb un bon i espectacular pilotatge, que ha estat la seva posició final. Li feia mal la panxa i no podia fer els salts, però ha conduït molt agressiu, i ha fet un gran resultat. De la resta de pilots, el Quim 7è, el Simeó 10è, el Pol 13è, i el Marc Hernandez 14è. El Kiku ha llepat quan anava ben situat, i l'Arnau ha trencat la suspensió i ha quedat enrera.
A la general, per culpa de la primera màniga, el Pol ha acabat 18è. Dels nostres, el millor el Quim 4art, tot i que degut a una mala segona màniga ha perdut tota opció de cara al campionat, que ha quedat decidit en favor de Garcia Bordonado, i quedant el Quim desplaçat a la 3era posició final.
Be amics, ha estat una gran experiència, i ha valgut la pena la pallissa de kilometratge que ens hem fet. Tornarem a Talavera quan tinguem ocasió, perquè val la pena.
I ara marxo a dormir que demà toca matinar. Demà penjaré el video (veureu que xulo).
Bona nit;
Roger