diumenge, 22 de novembre del 2009

Entrenaments a Castello d'Ampuries

Bona tarda; tal com deiem ahir, aquest matí hem completat un cap de setmana intens d'entrenaments, encaminat a definir montura que portarà el Pol de cara a la propera temporada. Avui tocava tornar a probar les Suzuki RM85 dels amics d'Import Cross de Figueres.


Fa unes setmanes les haviem probat al circuit dels Arcs (també a Figueres), però varem veure aviat que el tipus de traçat no ens permetria treure'n conclusions vàlides. Per aquest motiu, avui hi hem tornat....i aprofitant que teniem dinar familiar a Ampuriabrava, ens hem digirit de bon matí cap al traçat ampurdanès. Allà hem coincidit amb el Roger Oliver, que també estava entrenant fort amb la mateixa moto.


Deu ni do com va el Roger amb la Suzuki de rodes petites. Aquest any correrà a la categoria Juvenil, i de ben segur ens donarà molta guerra.

També hi havia altres pilots Suzuki, com l'Artur Navarra...amb un pilotatge marca de la casa...

..i la family Pujol...el Roger i el seu pare, en Juli. Hem vist molt fort el Roger,...no sabem si li toca canviar de categoria, però se li nota que domina la moto i el circuit.


El Pol ha començat la tanda amb la moto2 de l'Arnau...avui amb el nº 21. Ben aviat hem pogut veure que s'hi trovaba a gust, i començava a rodar molt fi i ràpid...

Tanta confiança li ha donat la moto que ha fet que anés 3 cops pel terra, però no es pot atribuir a la moto, sinó a les ganes, i al excelent comportament de la màquina, cosa que el feia arriscar mes que de costum a les corves....

Mes tard ha probat la primera moto de l'Arnau #11, i la cosa encara ha anat millor. Sembla que està mes afinada encara que la #21, i te la punta de potencia justa per aquest tipus de traçat ratoner. Ha baixat els temps, i ha acabat la jornada molt content dels resultats obtinguts.

Conclusions: la moto va molt be, es veu una mica mes petita que la KTM i la Yamaha, però te un comportament òptim en circuits ratoners, batxejats, i divertits com el de Castelló d'Ampuries.
Ahir vam rodar amb la KTM, avui amb la Suzuki, i qui sap si encara farem alguna proba mes....de moment ara toca preparar-se per la cursa del proper cap de setmana. Hi ha varies opcions: dissabte Solo Moto OffRoad a Castellolí, coincidint amb la Cursa Americana a Borrassa, i diumenge Cursa de MX a Amposta, que coincideix amb la Cursa Americana de Porqueres, el nostre Motoclub. Vaja lio!!!
Bona setmana a tothom;
Pol i Roger

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo ia se amb que corrare l'any que be.... pero no es agu.. ktm? yamaha? suzuki?

qui sap...


adeupol#4

Anònim ha dit...

ola soc el de suzuki el dorsal 10 el benji que corro a 85 i jo crec que es millo suzuki perque el nervi el treu de cop com la yamaha tambe treu el nerbi de cop jo agafaria o suzuki o yamaha bueno ets tu.


benji#10