dissabte, 21 de novembre del 2009

Entrenaments a Vallgorguina

Bona tarda de dissabte; avui tenim la mare del Pol una mica malalta, i així les coses i per deixar-la tranquila, hem decidit acostar-nos amb la Clàudia inclosa, a Vallgorguina a cremar una mica de benzina.

Ara feia molt de temps que nos hi anàvem, i ens hem trobat un circuit en perfectes condicions, planxadet, humit, i amb una climatologia ideal per practicar l'esport de motor.

Allà hi hem trobat algunes cares conegudes, entre les que destaquem la familia Perales, amb un Angel rodant amb la KTM85 amb un ritme molt fort i espectacular...l'any 2010 estarà a la nostra categora i serà un dur rival a batre.

...i també hi era el Sergio Ciruelo, amb la Kawa#96, també ràpid i efectiu en aquest traçat de Vallgorguina que tant be se li dona.

En Pol ha portat avui la KTM85; els amics del DRINKINGASS hi han estat treballant de valent les darreres setmanes, i han fet una excelent feina. La moto ara va de cine, i no fa mes que complicar-nos una mica mes la decisió a prendre de cara a la montura de la propera temporada.

Avui tocava rodar tranquil, per tal que el motor anés fent el rodatge desitjat. Al final del matí el ritme ha anat pujant, i al mateix temps les volades del pilot.

Ja a darrera hora és quan hem pogut veure el Pol a la seva salsa, i s'ho ha passat molt be fent "l'animal" sobre aquesta moto, mes maniobrable i dòcil que la Yamaha YZ85.

I demà anem a Castelló d'Ampuries a entrenar una mica mes, i probarem de nou la Suzuki RM85 Import Cross dels amics de Figueres. Per les característiques del circuit, pensem que en treurem unes bones conclusions de cara a la decisió final, que s'haurà de prendre amb la màxima tranquilitat i sense pressa.

Bon cap de setmana, .... ja penjarem alguna foto de demà en una propera entrada.

Pol i Roger