dimecres, 21 d’abril del 2010

Entrenaments a Vidreres

Bona nit;

Aquest cap de setmana celebra el 30º aniversari el circuit del "carbonet". Ves per on no sabiem que es deia així el circuit de Motocross de Vidreres.

Els Amics de la Moto de Vidreres han organitzat el diumenge una jornada d'entrenaments cronometrats. Seguidament es farà un dinar. I per la tarda mes motocross. Hi ha alguna cosa millor? De ben segur no hi faltaran els membres del Team Cat-Racing, i és que un cop desestimada l'opció d'anara a Càceres per la distància desde Catalunya, tenen aquí la millor opció possible per fer l'esport que mes ens agrada.


Fa temps que no anem al circuit de Vidreres, i al menys a mi em faria gracia tornar-hi aquest cap de setmana. Es un molt bon circuit per entrenar. Una altra cosa és el que decideixi fer el pilot, ja que tenia aparaulada amb els seus amics una sortida amb BTT que s'organitza de tant en tant a Cabrils.

No sabem a hores d'ara que farem....

Si voleu mes info del tema de Vidreres consulteu la web de la FCM ( http://www.fcm.cat/) i trobareu les tarifes i telèfons de contacte. Ull que us heu d'inscriure abans de divendres al vespre.

Per cert, divendres es Sant Jordi, i jo ja m'avanço per no fallar.

Ara no falleu vosaltres, val?
Bon resta de setmana;

Roger