diumenge, 18 d’abril del 2010

Motos i Tennis

Bona tarda;

Aquest cap de setmana hem alternat dos esports que agraden molt al Pol, tot i que en ambdós cassos ens ha tingut de simples espectadors: Motocross a Sant Celoni i Trofeu Comte de Godó a Barcelona.

Ahir pel matí varem anar al circuit del Parcmotor de Vallgorguina a veure les curses corresponents a la primera proba del Social del Motoclub Sant Celoni. El Pol no hi va participar, bàsicament per la no consecució dels seus objectius d'aquest trimestre al Institut. No ens agrada anar ser sols espectadors en una cursa que sempre ha agradat molt al pilot i que se li acostuma a donar molt be. Però així son les coses....

Les curses van ser interessants. A la categoria Iniciació varem poder veure el naixement d'una futura figura, el Gerard Congost, que amb el dorsal 4 va escombrar del circuit als seus rivals amb una conducció inusual per un nen de la seva edat.

A la categoria Aleví vam poder presenciar un duel entre el Silver Gómez i el Gerard Gómez Villora del Team Drinkingas. Fou aquest segon pilot el qui finalment s'endugué el triomf, amb un 2º i un 1º lloc a les dues mànigues. El Gerard estava molt content i nosaltres també ens n'alegrem molt.

A la categoria MX100 gran domini del Nil Pons, que va liderar de cap a peus les dues mànigues amb una absoluta autoritat. Segon en les dues curses fou el Kiku, que tot i sortir d'una lesió estava molt fort, i va rodar molt i molt be. Tercer lloc del podi final pel Joan Aguilar. La cursa va tindre baixes significatives: l'Arnau Sànchez amb problemes mecànics no va poder donar la guerra que acostuma a plantar en aquest circuit; el Sergio Ciruelo, candidat al podi amb tota seguretat, va tindre una forta indisposició a la segona màniga que no el va permetre prendre la sortida; i l'Albert Arjonilla, amb qui el Nil se les hauria hagut de tindre per la victòria, va patir greus problemes amb l'embragatge que el van obligar a abandonar a la segona màniga; una llàstima pels tres.

Així les coses, aquest matí tocava Tennis, i és que aquesta setmana es disputa a Barcelona el Trofeu Comte Godó. El Pol i jo son molt aficionats a aquest esport, i aprofitant que ISS està present en aquest event, ens hi hem pogut acostar tota la familia i disfrutar d'un matí d'excel.lent tennis.

Hem pogut veure les rondes prèvies del torneig, i concretament al tenista Nicolas Lapenti que surt a la foto de dalt. Poder veure un partit d'alt nivell aprop dels tenistes, ens permet percebre la fo´ça dels cops i la velocitat de la pilota.

També s'ha disputat la final del trofeu de veterans, entre Goran Ivanisevic i Thomas Enquist, tenistes que Pol no coneixia pero que tenen la meva edat. Deu ni do com juguen i es mouen encara els "avis"....

Ja quan sortiem cap a casa ens hem trobat amb el Sete Gibernau, i el Pol s'hi ha fet una foto. Ha estat molt simpàtic i no ha tingut problema en posar-s´hi. Es tracta d'un gran campió!!

I ara a casa, a preparar-se per la setmana que entra; i el Pol a estudiar de valent que no ens volem perdre cap mes cursa!!!
La propera setmana hi ha dues curses, però és molt complicat que ens hi veieu "a priori": Campionat d'Espanya Promesas a Miajadas (Càceres), i Campionat de França de MX85 aprop de Narbona.
Ja anirem explicant, bona setmana;
Roger