diumenge, 8 de febrer del 2009

Avui hem anat a entrenar a Vidreres

I com deia ahir, es tot un clàssic...ens agrada anar a entrenar a Vidreres, i ja fa una colla d'anys que ho fem per aquestes dates. L'any passat, amb la sequera, el circuit estava trinxat i polsós. Avui, amb les plujes caigudes (ahir hi va inclus nevar), estava enfangat a tope, i ple de roderes.


A primera hora, amb el terra glaçat, es podia rodar be, però amb el pas de les hores s'ha anat estovant, i s´ha fet difícil anar ràpid. Mes tard fins i tot s'ha aixugat força, i ja es podia anar a bon ritme.

Ens hem trobat els amics Robert, Braqué i Martin, i hem estat entrenant força estona. Hem insistit en la millor del pas per corva, repetint un cop rera l'altre una mateixa traçada, fins a fer-la be.


La bona noticia del dia ha estat la tornada d'en Sergi Robert als circuits, i avui ha començat a rodar, ha anat agafant molt ràpid el seu to acostumat (el que en sap, en sap...) tot i que la Lidia ha patit força, doncs el Sergi surt d'una greu lesió que l'ha tingut aturat mes de 2 mesos.



En Jordi Braqué cada cop va més ràpid,... i quan aconsegueixi posar el mateix nivell de pilotatge en una cursa, anirà escalant posicions de ben segur, i serà un dur rival a batre.
El Pol ha anat be,.. molt be diria jo, ...tot i que encara hem de millorar una mica per agafar el bon nivell que ens permeti lluitar amb els de davant. Cal fer una mica de paciència, i aviat arribarà el que fa falta per anar a tope.



En definitiva, estem prou contents d'un dia d'entrenaments que pintava complicat pel estat del terreny, però que ens demostra que aquests nois nostres saben adaptar-se a les condicions (adverses) dels circuits de forma molt ràpida.

Be, i ara un cop a casa ENFANGATS (eh Lidia?) fins les orelles, toca rentar els estris de "guerra", i a veure com el Barça ens fa anar contents al llit....

Bona setmana,... a treballar i estudiar de valent, val?

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

ets un crak " infangat", explicali a en martí si hi havia fang...., ell en té 2 taces. deixam que aprofiti el teu bloc per desitjar una ràpida recuperació al Roger Oliver i en Ferran Arnau, a tots dos una abraçada molt forta!!!. I a les meves 2 amiguetes un petonarro molt gros (ens ho hem passat molt bé fent de messis). A10 , La Roberta.