diumenge, 28 de març del 2010

Vallgorguina: tots a rodar!


Bona tarda;

Aquest matí hem matinat... Tot i el canvi d'horari i la son que duiem sobre, ens hem llevat d'hora per veure la cursa de Formula 1 a Melbourne...ha estat una gran cursa i hem disfrutat de valent amb el Pol veient les evolucions dels pilots en aquesta accidentada cursa.

En acabar hem decidit que aniriem a entrenar una mica, i com que se'ns havia fet tard, ens hem acostat a Vallgorguina a rodar. Feia una temperatura ideal, no hi havia massa gent, però el circuit no estava en massa bon estat.



El Pol ha rodat estones al circuit gran i estones al petit. Ha fet varies tandes, tot i que sense forçar en ningun moment. No era un dia per apretar, i l'hem deixat fer i que es divertís.


De la nostra "categoria" només hi hem trobat el Sergio Ciruelo, recuperat al 100% de la caiguda de fa un parell de setmanes, i amb forçes per tornar a rodar super-ràpid en aquest circuit que tant li agrada.

També hi havia el Biel Ferrer, amb la seva YZ250F. Anava molt i molt be, i se´l veu ja amb gran desenvoltura amb aquesta potent màquina de 250 cc. S'hi ha adaptat molt rapidament, tot i que ens reconeixia que encara es cansa una mica al final de les tandes.

Entre els "grans", destacar la presència del Dany Van Den Berg, amb la resta de pilots del Team VDB. Grans salts d'un d'ells (Dalmau), el qual s'empalmaba el doble del fons (abans del salt de meta) cosa que no habia vist fer mai a ningú encara. Una passada!!!

També ens ha acompanyat el Victor, mecànic de JAB Motos de Mataró. Es un bon amic que ens arreglava la Yamaha YZ85 durant una part de la passada temporada, y ho feia molt be, i que alhora posava molt interès en la carrera del Pol. Ens ha dit que participarà a la propera cursa de MX del Social de Sant Celoni, i si va com avui, de ben segur farà un excel.lent paper. Intentarem estar-hi per animar-lo.


Avui ens han acompanyat la Claudia i la Imma. Aquesta primera perquè te autèntica passió per muntar amb Quad. Ho ha fet durant 20 minuts, tota sola, i cada cop mes ràpid. S'ha acostumat a la velocitat i ja derrapa a les corves. Qui ha dut algun cop un quad sap de la seva dificultat...

La Claudia demana insistentment la seva KTM50, però de moment estem mirant de trobar-ne alguna per probar, i mes endevant ja veurem. S'ha de reconèixer que fa una mica de mandra tornar a començar.

Quan hem acabat hem anat a recollir la "mona" del Pol. I ara toca netejar, endressar, engreixar, i descansar...al menys a mi....perquè el Pol ja ha marxat a jugar a Basquet...no para quiet...



El proper cap de setmana es disputa el Festival Kids a Castelloli. El fan coincidir amb l'enduret de Castellolí de divendres. Lamentablement el Pol no assistirà a cap de les dues "probes", ja que els seus pares marxen a Segovia a passar la setmana santa, i al Pol li tocarà veure els braus desde la barrera. Que hi farem?

Bona setmana a tots;

Roger

1 comentari:

Unknown ha dit...

un video molt currat pol!
ets un crack!!!

DALMAU