dilluns, 10 de març del 2008

Futbol a Barcelona y Motocross a Vidreres

Hola novament; dissabte va ser un dia força carregat.
Al matí varem anar a Barcelona a jugar a Futbol amb el Sarrià. Va ser un partit dur, contra nens mes grans i alts, i varem perdre per 5 a 0. No varem fer un mal partit, però al final el Pol va sortir una mica trist.
Quan va acabar el partit varem anar cap a Vidreres corrent, ja que tot seguit començaven els entrenaments de la cursa de Motocross del Campionat de Girona.
Els entrenaments varen anar be, i el Pol va fer la POLE per davant del Enric Navarra, l'Oscar Gutierrez i l'Angel Perales.
A la primera cursava sortir el 3er darrera el Marc Robert i un sorprenent Roger Oliver. Després d'un parell de voltes, per mala sort, l'amic Marc Robert va caure i es va veure relegat a una de les darreres posicions. Al Pol el va avançar l'Enric Navarra, i va anar 3er molta estona. A poc d'acavar va intentar un avaçament doble als primers i va anar per terra, i tot i la posterior remontada, va quedar 3er al final.
A la 2º cursa va sortir davant, i ja no va perdre la posició fins que va baixar la bandera. LA cursa es va fer llarga doncs l'Enric Navarra apretava molt. Es sorprenent com ha millorat aquest nen en un any.
A la final el Pol va fer 2on darrera l'Enric i davant del Oscar. VA pujar al podi i ens va dutxar amb CAVA!!!!!
MIREU EL VIDEO: Ha quedat xulo, no?

Anem primers al campionat de Girona, i em tornat a guanyar una cursa. I ja van 2!!!!