dilluns, 17 de març del 2008

Trofeo Nacional Alevin - Villarejo (Madrid)






Bona tarda amics i amigues del Pol;


Com ja varem comunicar, aquest cap de setmana hem anat a fer la primera cursa del TROFEO NACIONAL ALEVIN a Villarejo (Madrid).

Varem sortir el dissabte d'hora, amb la furgoneta del Quim. Després de 8 hores varem arrivar al circuit, el vam estudiar i després a visitar el poble de Chinchon.

El diumenge va tindre lloc la cursa la circuit "los Tronceros". Era un circuit força planer, amb pocs salts (això si, molt llargs), molt ràpid, amb dubbies molt profunds, i una sortida complicada.

Amb 58 inscrits, 18 quedaven fora de la cursa després dels entrenaments cronometrats.
Als entrenaments cronometrats el Pol va fer el 7è temps de la seva sessió. El Quim 1er, el Simeo 5è, i també es varen classificar l'Àngel, l'Oscar, el LLuis, el Marc Mestre i l'Arnau.

En quant al nivell, varem veure 4 o 5 nens molt ràpids, però una mica descontrolats; després un grup de 20 o 25 ràpids però al nostre nivell, i la resta sols correctes. Això si, les motos uns autèntics pepinos, tunejades d'allò més.

A la primera cursa, amb 40 pilots de bon nivell, el Pol va sortir be, i va aguantar l'escomesa dels rivals. Va fer una gran cursa i va quedar el 9è!!!!!!!!! Va rodar molt segur, i molt ràpid.

A la 2ona cursa va sortir com un tro (ben be entre els 10 primers), però a final de recta un pilot el va desplaçar i va caure. En reincorporar-se a la cursa ho va fer en el lloc 34. Va remuntar com un expert, fins que va arrivar a darrera del Angel, a qui ja no va poder passar ja que estava molt cansat i l'Angel tancava be les portes.

Al final va quedar el 20è de la segona màniga, i en conjunt va fer un 14è a la general, que està MOLT BE!!!!!!!!!!!!!

Ens hem emportat un gran record de la cursa, i hem vist que no estem gens malament dintre del panorama nacional.

El Quim va fer 1er a la primera cursa, i a la 2ona, a la darrera corva, va caure sobre un doblat que hi havia a terra, i va perdre 6 llocs. Al final va quedar en un bon, però amarg, 3er lloc.

El Simeó ho va fer també molt be, i va quedar 5è a la general gràcies a la seva regularitat, i a un molt bon nivell de pilotatge.

La resta de catalans també ho van fer molt be i van estar entre el 15 i el 25è lloc.


Be amics, fins la propera. No us perdeu el video de la primera màniga que hem preparat.


Adeuuu:


Pol i Roger