divendres, 18 d’abril del 2008

Can Mates - Sant Cebria Vallalta



Hola Amics;

Aquesta tarda hem anat a veure el NOU CIRCUIT DE CAN MATES a Sant Cebria de Vallalta. Es tracta d'un projecte ambiciós respaldat pel nostre amic Julio de Clubextremefm (de la radio) que compren un circuit de Motocross espectacular, un de Supercross, un de Quads i nens, un circuit Enduro, i un traçat llarg de Mountain Bike., en un paratge molt bonic de la Vall de Sant Cebrià.

El circuit de MX es xulo, amb grans pujades i baixades, molt llarg, i sobre un terreny perfecte, de sauló i argila. No hi ha molts salts, cosa que el fa ideal per endureros, i es molt ràpid.

Tenim ganes de tornar-hi, però aquest cop amb les motos!!!!

Per cert, i el mes important, el circuit obrirà en breu de forma permanent, i cal que hi anem per consolidar el mateix.
S'està buscant de forma activa inversors que vulguin apostar pel projecte. Desde el nostre humil blog volem difondre la necessitat d'aconseguir inversors per tirar endevant aquesta gran idea.

Ens veiem demà a Sant Celoni....gasssss.

Roger

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem contents que us agradi sant cebrià. Cal que sàpigue que aquest circuït no te permís per a realitzar aquest tipus d'activitats i ja té vàries denúncies acumulades. Com el projecte que ni té els permisos ni les requalificacions ja que cal que passin els diferents filtres de l'administració. A més abans d'invertir economicament en aquest projecte us recomanem que us informaeu detingudamnet. Per si us interessa un donc aquesta adreça per si voleu informació salut.

http://salvemlavall.blogspot.com/

Roger ha dit...

Moltes gràcies per la vostra aclaració, tot i que us amagueu sota l'anonimat.
Cal que sapigueu que es pot practicar el nostre esport sense malmetre la natura, sempre i quant ho fem de forma ordenada i controlada. En altres llocs s'ha fet...
De tota manera entenem que costa entendre-ho sino es practica.

Anònim ha dit...

Ja es hora que a Sant Cebrià es construeixi un park motor per poder gaudir de les motos i muntanya cosa que ens uneix tant.