diumenge, 13 d’abril del 2008

2 hores de resistencia Quads de Vilobi






Hola!!!!


Aquest matí hem descansat de motos...i ens en hem anat a Vilobí d'Onyar al circuit del Cucut a veure una cursa de resistència de Quads, corresponent al Campionat Provincial de Girona. Hi corria la Berta La tieta del Pol), segurament la millor pilot de Quads nacional en categoria femenina...


Ha fet un molt bon dia, amb un terreny en perfectes condicions, amb bona temperatura i bon sol. Amb 45 inscrits, la veritat és que es veia molta "maquinària" per un circuit tant estret com el del Cucut. Hi eren els millors pilots catalans, amb l'equip Ullastres i el Trivimon al capdavant, com a màxim exponents.


La Berta & Company (em perdanreu la malal memòria pels noms), han fet el 41º millor temps als entrenaments cronometrats.


A la sortida la Berta ha conduït molt be, avançant alguns pilots, i després de 2 h, sense més incidències, ha aconseguit acabar en una meritòria 32º posició.
FELICITATS al equip !!!!!!!!!


En Pol s'ho ha passat molt be, encara que reconeix que no hi ha res com una cursa de motocross,...i l'ha acompanyat el seu millor amic, el Marc Xalabardé que te una petita experiència en el mon del Quad.


Be amics, la setmana propera anem a córrer a Sant Celoni, al Campionat Social... us hi esperem, per animar al nostre pilot.


Adeuuuuu;


Roger