diumenge, 27 d’abril del 2008

Enduret de Llagostera






Bona nit;

Avui hem anat a córrer la 3era prova del Campionat de Catalunya d'Endurets, a la població gironina de LLagostera. La prova ha estat molt ben organitzada pel motoclub Peu a Baix.

La prova constava de 3 voltes a un itinerari divers, amb basses, pols, corriols i trialeres, amb un total de 5 proves cronometrades (2 trams i 3 cronos). La crono estava al costat del paddock, quasi dintre de nucli urbà, i es feia en un bosquet amb gespa, i molts arbres, cosa que el feia divertit, encara que poc visible pel públic.

El Pol ha estat acompanyat pel Xavi Crespi, que te gran experiència en el mon del enduro. Es tractava de veure els aspectes de millora en el pilotatge del Pol en les cronos i el rally.

La veritat és que el Pol ho ha fet força be, però l'Enric Francisco i sobretot el Miquel Pujol, han estat molt forts tots el dia. Una errada del Kiku en el 2on pas pel tram (s´ha empotrat a una arbre) li ha donat la victòria final al Miquel que no ha tingut problemes i ha rodat molt fi, i al qual felicitem desde aquí perquè s´ho ha merescut.

El Pol ha comès varies petites errades que li han suposat ls segons que ens han fet falta al fina: al primer pas per la crono (algun recte), al 2on pas pel tram (ha caigut i ha perdut mes de 20 segons - VEURE VIDEO), i a la darrera passada per la crono (ha calat la moto en una corva). Total, ha tornat a fer 4art, darrera el Ramon Mascaró que li ha tret 15 segons. Mala sort. De tota manera cladrà pulir alguns detalls encara per estar lluitant per la primera plaça...queda molt campionat.

En la categoria iniciació, nova exhibició de pilotatge del Nil, que ha tret mes de 10 segons al millor aleví en cada passada per punt de cronometratge. La veritat és que es un crack, i te una moto que l'acompanya. Felicitats!

Ara toca recuperar-se, que el proper cap de setmana serà dur: dissabte Motocross del Campionat de Catalunya a Lleida i diumenge Enduret també del català a Reus (concretament a Prades...). Mirarem de recuperar els punts que hem deixat pel camí.

Bona nit, i gasssss.

Roger i Pol