diumenge, 20 d’abril del 2008

Motocross de Sant Celoni - Social






Bona tarda de diumenge passada per aigua!!!


Ahir varem anar al Parc Motor de Vallgorguina a córrer una cursa de Motocross, dintre del Campionat Social del Motoclub Sant Celoni.

Com que ha estat plovent els darrers dies (ja tocava), el circuit es trobava una mica enfangat i amb força bassals, tot i que la veritat és que es podia córrer perfectament, i el traçat estava molt ben planxat.

Als entrenaments el Pol va fer el 3er millor temps, darrera el Kiku i l'Arnau Sànchez, que anaven molt be en aquestes condicions. Darrera apretaven el Marc Hernàndez i l'Angel Perales.

A la primer màniga el Pol ha surtit 2on, darrera l'Enric, però tal com va passar a Batea, el Kiku se´n va anar a terra, i el Pol es va poder situar 1er, aguantant la constant pressió del Angel Perales fins a la bandera de quadres. Darrera ells entraven el Marc Hernàndez i l'Enric que s'havia recuperat de les 2 caigudes patides.

A la 2º màniga el Pol ja es va posar primer desde la sortida, i va distanciar-se dels perseguidors, tot i que l'Angel s´hi va tornar a apropar, però el va aguantar perfectament, acabant novament 1er. Darrera entraven l'Angel, el Marc, el Daniel Tell i l'Arnau. L'Enric va trencar moto quan anava 3er, i confirma la mala sort que te darrerament. De tota manera sabem que quan torni la sort estarà davant, i em d'aprofitar el moment.

Be amics, aquesta setmana toca prendre decisions importants: ens coincideix l'Enduret de Llagostera amb el Motocross de Castellolí. Gràcies a la genial planificació de la Federació aquest anys tindrem 4 caps de setmana com aquest.

Que farem???? ahhhhhhhh Comença el joc de les estratègies, trucades, i anàlisi. Segurament, si tenim xerpa (un acompanyant pel Pol) farem l'Enduret,...però fins a darrera hora tot pot canviar...

Petons a tots i totes!

JA HE PENJAT EL VIDEO!!!

Pol i Roger