dilluns, 12 de maig del 2008

Cursa Americana de la Bisbal






Hola amics;

Ahir varem anar a La Bisbal d'Empordà a córrer una Cursa Americana. Després de dos dies plovent constantment pensavem que trobariem un circuit anegat d'aigua i fang, i la veritat és que no va ser així.

En un camp d'herba es va muntar un circuit tipus "crono d'enduro", que es va anar degradant ràpidament degut al gran nombre de pilots inscrits a les categories superiors.

En quant al Pol, la jornada va ser nefasta...i aquest cop degut a problemes mecanics, cosa que no ens havia passat fins ara.

La moto "de carreres" no acabava d'anar be als entrenaments, cosa que va fer que a la primer màniga sortissim amb la d'entrenaments. Doncs be, quan anava 3er va caure i va perdre la palanca del canvi, i llavors va haver d'abandonar la cursa.

A la 2º màniga, ara amb la moto "bona", les coses no varen sortir, i per causa que desconeixem, s'ofegava a les corves i no s'estirava a les rectes. Total, que va fer 5è a la cursa, i també a la general.

Va guanyar un sorprenent Roger Oliver, que a la 2º cursa va aguantar la pressió del Simeo!!. Bravo pel Roger, i el felicitem sincerament ja que es el mes menut de tots!!!

Després varen classificar l'Enric Navarra, el Simeo Ubach i en Nil Pons.

Mala sort pel Marc Robert, que va patir massa caigudes, quant anava 3er i de ben segur hauria fet potser podi final de no ser per aquestes. De tota manera felicitats per la teva lluita!!

Be amics, fins la propera cita, que serà a Olvan el proper diumenge, al Campionat de Catalunya de MX. Esperem tindre mes sort.

Adeu;

Roger