diumenge, 27 de juliol del 2008

1ª Resistencia AMVT - La Molsosa














Bona tarda;
Avui hem anat a la població de la Molsosa, al costat de Calaf, a córrer una cursa no puntuable organitzada per AMVT, de resistència de nens.

Com és costum en AMVT, la cursa ha estat perfectament organitzada i al final ens han donat un pica-pica que ha estat de la ssatisfacció de tothom.


Sobre un circuit revirat i polsós, marcat en un camp segat, i tipus crono d'enduro, han corregut motos de 50 i 65 cc durant 1 hora i quart, i les de 85 cc durant 90 minuts.


En Pol ha fet equip amb l'Enric Francisco, tota una garantia!!!!!

Als entrenaments en Pol ha punxat a la 2º volta caient un parell de cops per aquesta causa, i ha estat l'Enric l'encarregat de marcat volta ràpida. Gens malament, tot i que en 6ena posició. De tota manera el fet de que rodés 3 voltes al mateix segon (2:51), i ser les úniques que han pogut fer durant els entrenaments, feia pensar que no estava gens malament.


La Pole pel Simeó i el Marc Hernàndez, seguits del Nil i el Marc Robert.

A la sortida, que hem decidit que la fes l'Enric, les coses han començat a anar be. Ha sortit perfecte, 3er darrera el Sime i el Miquel Pujol. De tota manera, abans d'acabar la primera volta ja anava 2on. I llavors s'ha anat distanciant del 3er (lloc que ha ocupat el Nil Pons que anava com un tiro), i ha mantingut la distància amb el Simeo durant 8 voltes: ESPECTACULAR. Ha rodat en el mateix temps que el Simeó, i això no és fàcil.


Al primer relleu ja he vist que el Pol no estava a gust amb el circuit. Ha rodat segur, ràpid, però per sota les seves possibilitats. Ha mantingut la distància amb el Marc Hernàndez que es mantenia primer i amb el Marc Robert que es mantenia 3er. L'objectiu era no caure, i rodar el més ràpid possible. I ho ha fet molt i molt be: Felicitats.


I així fins a la fi de la cursa. Molt mala sort per l'equip Nil-Marc, que han patit una caiguda quant faltaven 2 corves i anaven 3ers, essent avançats pel Miquel Pujol que anava apretant molt desde la 4arta posició (veure la foto del moment de la caiguda).


Final: Simeo-Marc H. primers, Enric-Pol segons a 1 minut, i Miquel-Ramon tercers a uns 2 minuts mes o menys.


Felicito al Enric per la excel.lent cursa que ha disputat i al kiku per fer els canvis de forma ràpida i efectiva (no es podia perdre temps), i animem al Marc Robert per la mala sort que ha tingut, després de la molt bona cursa que havien disputat els dos pilots.


Saludo als amics Tell (he penjat la foto del Dani), Pujol i Ramón Mascaro (dorsals 40).
Ja està penjat el video a Youtube:


Per tots aquells que voleu fotos: http://picasaweb.google.com/pratsroger/CursaResistenciaAMVTLaMolsosa
Us demano que deixeu un comentari per saber que us heu descarregat fotos. Així m'animaré a fer-ho en altres ocasions. Gracies. Roger
Be amics, ara serà fins diumenge 2 d'Agost, que hi ha cursa de SUPERCROSS a LLIVIA. L'any passat va fer 2on,...a veure que fem aquest any amb més competència.

Bona nit a tots;

Roger