dilluns, 22 de desembre del 2008

Entrenaments a Vallgorguina

Bona nit;

Sembla que no s'acaba la temporada...quan ja n´hi ha molts que han penjat les botes fins el 2009, nosaltres seguim donant gas. Ahir varem anar a Vallgorguina a entrenar amb les dues 85: la KTM i la YAMAHA.

Era el darrer dia que s'hi podia entrenar, ja que tanquen fins el dia 7 de Gener. Els circuits estaven destroçadets, per causa de la pluja, i per la quantitat de gent que hi ha rodat els darrers dies.

Alla ens varem trobar amb l'Enric Francisco i l'Eduard López, i amb el Pol varen fer unes boniques tandes d'enrenament, amb "piques" avançaments, i voltes contra el "crono", que feiem els pares, com no.

El Pol va rodar amb la KTM fins que es va trencar el puny del gas. Llavors va prendre el relleu amb la Yamaha, i va rodar molt ràpid, tot i que sembla ser que es troba mes a gusta amb la KATE, per la seva similitut amb la 65. Seguirem treballant.

Al finalitzar la tanda, els amics del Motoclub Sant Celoni ens varen convidar a un esplèndit i generós, pica-pica, i els nois ho varen passar d'allò més be. No hi ha fotos per problemes tècnics.

Tant el Kiku com l'Eduard ja paren, però nosaltres encara ens resta la darrera cursa del Campionat Provincial de Girona de Motocross, al circuit dels Arcs, de Figueres.

Ja farem la prèvia de la cursa, però pel que em deia el Quim Ruiz, s´ha canviat el traçat del circuit, fent-lo més espectacular i alhora perillós. Ja veurem.

Una abraçada per a tots i que passeu un BON NADAL en companyia de la familia i els amics.
Petons i abraçades..i molt de gas pel 2009.


Pol i Roger