diumenge, 14 de desembre del 2008

II Resistencia La Batlloria: esto es un infierno !!!





















Hola!!!

Ja som a casa, bruts i cansats,...pero us explicaré tot seguit com ha anat la cursa d'aquet matí.

Hem anat a La Batlloria, aprop de Sant Celoni, on el recentment inaugurat Motoclub Gas a Fons de la citada població, organitzava aquesta proba amb molt interès i dedicació. La llàstima és que el temps (metereològic) no els ha acompanyat en absolut.

El circuit estaba instal.lat en un camp, i era tipus crono d'Enduro, sense salts, i inicialment senzill. Però l'aigua caiguda durant tota la nit, i durant la pròpia cursa, ha fet que fos impracticable. S´ha fet una autèntica trampa de fang, i unes roderes de gran profunditat, on entrar-hi era quedar atrapat.

El Pol ha corregut en la categoria de 85 cc, amb la KTM85SX, on ha fet parella amb el Quim Ruiz. Els entrenaments han estat bons, marcant el 4art millor temps general. Davant el LLuis Riera anaba molt fort, i la parella Simeo Ubach-Josep Garcia també anaven rapidíssims.

A la pimera màniga, amb un temps reduït de 45 a 30 minuts, ha pres la sortida el Quim, però un excés de gas ha fet que anés per terra un parell de cops la primera volta. Això l'ha atabalt una mica, i no ha aconeguit agafar ritme, perden posicions. Passats 10 minuts, han fet el relleu amb el Pol, per veure si se li donava millor. I la veritat és que així ha estat. I el Quim ha marxat a canviar-se, havent de fer els 20 minuts sol el Pol.

Amb un molt bon ritme, ha anat avançant pilots, i no ha caigut cap cop. Però de sobte la moto s´ha parat...i no engegaba...ha costat molt tornar-lo a posar en pista, i el pitjor és que s'ha repetit mes endevant un altre cop la mateixa situació.

Però al final ha pogut acabar, no ha tornat a patir problemes, i ha recuperat alguna posició, finalitzant en una meritòria 4arta posició.

El problema ha radicat en el tub de sortida del carburador, ple de fang. L'hem netejat i la moto ha tornat a anar be.
Bona cursa del Marc Robert, fent parella amb l'Albert Rissech, que anaba també amb la KTM85SX, pero amb rodes grosses, i que ha patit problemes degut a l'alçada de la moto, però ho ha fet molt be.
També han vingut els amics Braqué, que corrien amb la KTM65 fent parella amb el Dani Tell. Les condicions del terreny no han afavorit que poguessin estar mes endevant, però ho han fet també molt be, de tota manera.

A la segona màniga, novament reduïda per l'organitzacìó, aquest cop a 15 minuts, la sortida 'ha fet el Pol. Ha sortit 2on, però a la tercera volta ha caigut. No ha tingut trascendència, i als 8 minuts ha passat el testimoni al Quim. Aquest cop el Quim ha sortit mes tranquil, i ha rodat com ell sap. Ha anat recuperant terreny, i tot i un parell de caigudetes, hem aconseguit acabar en la tercera posició de la màniga, i a la general han fet el 3er lloc, darrera el Simeo-Josep i el Sergi Cassany (que si dura una mica l'avançem ja que el ritme era superior en els nois).
A la categoria 65 cc, molt bona cursa del Marc Hernàndez i l'Angel Perales, i segona posició pel Kiku i el Joel Miravall. Darrera seu s´han classificat el Sergio Sánchez i el Marc Martinez.

Ens ho hem passat molt be, jo al menys...el Pol ha rodat perfecte sobre fang (ja ho va fer a Ponts i Sant Celoni aquest mateix any), i el d'avui ha estat un fenomenal dia d'entrenaments en males condicions del terreny.
Be doncs, ara a rentar la moto, casc, botes, roba,....i el Pol, com no!

La propera setmana no hi ha curses,....i ara...que farem????? Segur que alguna cosa altre...je, je...

Bona setmana;

Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats per la temporada realitzada,plena de carreres i desforços.
molta sort l'any vinen amb el cambi de cilindrada.

iker11 i joan des de les cases de alcanar(tarragona)